Antistax forte 30 tabletten

4.35 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen
17.57

Adviesprijs: € 19,97

€ 17,57

Uw korting: 12 %

Beschikbaarheid: Op voorraad

 

Gratis levering in afhaalpunt vanaf € 40 of bij u vanaf € 49!

U ontvangt 16 spaarpunten. More information
Voedingssupplement dat helpt om het zware en vermoeide benengevoel tegen te gaan.
Beschrijving van Antistax forte

Details van Antistax forte

Antistax® forte tabletten zijn gemaakt op basis van het unieke bioactieve bestanddeel Flaven™, een krachtige antioxidant dat uw benen van binnenuit helpt versterken en beschermen door een verbeterde omloop en verminderde vermoeidheid. De doeltreffendheid van de Antistax® forte tabletten is bewezen. Voor een optimaal resultaat is het aangeraden om gedurende 6 weken 2 capsules of forte tabletten per dag in te nemen. U neemt ze best ’s morgens in met een glas water voor het ontbijt. Antistax forte De Antistax® forte tabletten zorgen voor daadwerkelijke verlichting door een verbeterde circulatie in uw benen. Bij vermoeide benen of zware benen helpen ze de vermoeidheid en zwaarheid te verminderen, zodat u weer ten volle kunt genieten van uw actieve leven. Werking Antistax Rode wijn drinken in kleine hoeveelheden wordt aanzien als het geheim van een lang en gelukkig leven, maar wist u dat het geheim van gezonde benen in het rodewijnstokblad zit? Echt waar! Hoe Antistax werkt Jarenlang hebben onderzoekers versteld gestaan over het feit dat Franse wijnboeren bijna nooit circulatieproblemen hadden. Toen ontdekten zij dat de wijnboeren infusies en pasta's van de wijnstokbladeren maakten voor hun zware benen en vermoeide benen te behandelen. Deze remedie is een groot succes gebleken. Men heeft de actieve bestanddelen van het rodewijnstokblad geanalyseerd en ontwikkeld tot een werkzaam extract met een aanzienlijke hoeveelheid bioactief Flaven™. Bioactief Flaven De Antistax-producten zijn gebaseerd op een uniek, getest extract van het rodewijnstokblad, dat bekend staat om een reeks waardevolle stoffen die het bevat, inclusief ons unieke ingrediënt bioactief Flaven™. Dit puur plantaardig extract ligt aan de basis van een waaier van Antistax®-producten voor vermoeide, zware benen. Van deze producten is aangetoond dat zij de circulatie helpen te verbeteren. Van bioactief Flaven™ is aangetoond dat het voor een gezonde circulatie in de benen zorgt. Daarom wordt het gebruikt voor het behouden van lichte benen en ter behandeling van zware en vermoeide benen. De oogst van de bladeren gebeurt volgens strikte richtlijnen, om de hoogste kwaliteit en het hoogste gehalte aan beschermende plantaardige stoffen te verzekeren. De bladeren worden zorgvuldig gewassen en gedroogd en daarna via een speciaal proces verrijkt om bioactief Flaven™ eraan te onttrekken. Wist u overigens dat één Antistax® forte tablet evenveel bioactief Flaven™ bevat als drie flessen rode wijn? Dat is dus goed nieuws voor uw benen, zonder de hoofdpijn van een kater!
Toon volledige omschrijving

Indicatie

Antistax Forte wordt gebruikt bij volwassenen voor de behandeling van chronische veneuze insufficiëntie gekenmerkt door vermoeide, zware en pijnlijke benen, nachtelijke kuitkrampen, jeuk en oedeem (gezwollen benen).

Gebruik

De gebruikelijke dosering voor volwassenen is 1 filmomhulde tablet per dag. Deze dosis kan worden verhoogd tot 2 filmomhulde tabletten per dag in de ochtend. Neem Antistax Forte voor het ontbijt in z'n geheel in met een beetje water. De duur van de behandeling is afhankelijk van de symptomen. Neem Antistax Forte gedurende enkele weken (niet meer dan 3 maanden). Als u binnen de 2 weken geen verbetering van uw symptomen waarneemt, raadpleeg dan uw arts omdat oedeem ook andere oorzaken kan hebben. Langdurig gebruik is mogelijk in overleg met een arts.

samenstelling

-De werkzame stof in dit middel is: droog extract van rode wijnstokbladeren. Een filmomhulde tablet bevat 360 mg droog extract van rode wijnstokbladeren (4-6:1) (Droog extract Vitis vinifera L., folium (4-6:1). Extractiemiddel: gezuiverd water). -De andere stoffen in dit middel zijn: Microkristallijne cellulose ? Natriumcroscarmellose ? Calciumwaterstoffosfaat (watervrij) ? Colloïdaal silica (watervrij) ? Magnesiumstearaat ? Crospovidon ? Hypromellose ? Glyceroltristearaat ? Titaandioxide (E 171) ? Talk ? Rood ijzeroxide (E172) ? Gezuiverd water

Advies nodig? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Bel 015246990 of stuur een bericht via:

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Bijsluiters van Antistax forte
Extra informatie van Antistax forte

Extra informatie van Antistax forte

Naam Antistax forte 30 tabletten
public_name Antistax Forte Filmomh Tabl 30
Beschrijving Antistax® forte tabletten zijn gemaakt op basis van het unieke bioactieve bestanddeel Flaven™, een krachtige antioxidant dat uw benen van binnenuit helpt versterken en beschermen door een verbeterde omloop en verminderde vermoeidheid. De doeltreffendheid van de Antistax® forte tabletten is bewezen. Voor een optimaal resultaat is het aangeraden om gedurende 6 weken 2 capsules of forte tabletten per dag in te nemen. U neemt ze best ’s morgens in met een glas water voor het ontbijt. Antistax forte De Antistax® forte tabletten zorgen voor daadwerkelijke verlichting door een verbeterde circulatie in uw benen. Bij vermoeide benen of zware benen helpen ze de vermoeidheid en zwaarheid te verminderen, zodat u weer ten volle kunt genieten van uw actieve leven. Werking Antistax Rode wijn drinken in kleine hoeveelheden wordt aanzien als het geheim van een lang en gelukkig leven, maar wist u dat het geheim van gezonde benen in het rodewijnstokblad zit? Echt waar! Hoe Antistax werkt Jarenlang hebben onderzoekers versteld gestaan over het feit dat Franse wijnboeren bijna nooit circulatieproblemen hadden. Toen ontdekten zij dat de wijnboeren infusies en pasta's van de wijnstokbladeren maakten voor hun zware benen en vermoeide benen te behandelen. Deze remedie is een groot succes gebleken. Men heeft de actieve bestanddelen van het rodewijnstokblad geanalyseerd en ontwikkeld tot een werkzaam extract met een aanzienlijke hoeveelheid bioactief Flaven™. Bioactief Flaven De Antistax-producten zijn gebaseerd op een uniek, getest extract van het rodewijnstokblad, dat bekend staat om een reeks waardevolle stoffen die het bevat, inclusief ons unieke ingrediënt bioactief Flaven™. Dit puur plantaardig extract ligt aan de basis van een waaier van Antistax®-producten voor vermoeide, zware benen. Van deze producten is aangetoond dat zij de circulatie helpen te verbeteren. Van bioactief Flaven™ is aangetoond dat het voor een gezonde circulatie in de benen zorgt. Daarom wordt het gebruikt voor het behouden van lichte benen en ter behandeling van zware en vermoeide benen. De oogst van de bladeren gebeurt volgens strikte richtlijnen, om de hoogste kwaliteit en het hoogste gehalte aan beschermende plantaardige stoffen te verzekeren. De bladeren worden zorgvuldig gewassen en gedroogd en daarna via een speciaal proces verrijkt om bioactief Flaven™ eraan te onttrekken. Wist u overigens dat één Antistax® forte tablet evenveel bioactief Flaven™ bevat als drie flessen rode wijn? Dat is dus goed nieuws voor uw benen, zonder de hoofdpijn van een kater!
Medicijn Ja
Op voorschrift Nee
Fabrikant sanofi chc
Specifications FAGG Download
Actieve ingrediënten Wijnstokbladextract
samenstelling -De werkzame stof in dit middel is: droog extract van rode wijnstokbladeren. Een filmomhulde tablet bevat 360 mg droog extract van rode wijnstokbladeren (4-6:1) (Droog extract Vitis vinifera L., folium (4-6:1). Extractiemiddel: gezuiverd water). -De andere stoffen in dit middel zijn: Microkristallijne cellulose ? Natriumcroscarmellose ? Calciumwaterstoffosfaat (watervrij) ? Colloïdaal silica (watervrij) ? Magnesiumstearaat ? Crospovidon ? Hypromellose ? Glyceroltristearaat ? Titaandioxide (E 171) ? Talk ? Rood ijzeroxide (E172) ? Gezuiverd water
Gebruik De gebruikelijke dosering voor volwassenen is 1 filmomhulde tablet per dag. Deze dosis kan worden verhoogd tot 2 filmomhulde tabletten per dag in de ochtend. Neem Antistax Forte voor het ontbijt in z'n geheel in met een beetje water. De duur van de behandeling is afhankelijk van de symptomen. Neem Antistax Forte gedurende enkele weken (niet meer dan 3 maanden). Als u binnen de 2 weken geen verbetering van uw symptomen waarneemt, raadpleeg dan uw arts omdat oedeem ook andere oorzaken kan hebben. Langdurig gebruik is mogelijk in overleg met een arts.
bewaartemperatuur omgevingstemperatuur (15°C tot 25°C)
Indicatie

Antistax Forte wordt gebruikt bij volwassenen voor de behandeling van chronische veneuze insufficiëntie gekenmerkt door vermoeide, zware en pijnlijke benen, nachtelijke kuitkrampen, jeuk en oedeem (gezwollen benen).

Eenh. per verpakking 30
Verpakkingstype filmtabletten
Verp. dosering 360MG
atc atc
cons_categories a:1:{i:0;O:8:"stdClass":1:{s:20:"consumer_category_id";i:654;}}
APB label Nee
videos N/B
website N/B
Prijs € 17,57
public_price_febelco 19.97
Nieuw Nee
Merk antistax
Laatste update 10 november 2019
Beoordelen van Antistax forte

Beoordelingen voor Antistax forte 30 tabletten door eerdere klanten

- 22-03-2018
mijn benen voelen veel lichter aan en zijn niet meer zo vermoeid
Dit product ook gekocht? Schrijf je eigen review!
Antistax forte 30 tabletten kopen

Je kan 'Antistax forte 30 tabletten' van het merk Antistax geproduceerd door Sanofi Chc, bestellen in België bij Apotheek Online via de volgende categorie: