Bioderma

Bioderma werd zo’n 20 jaar geleden ontwikkeld en gaat uit van actieve biologische bestanddelen om huidproblemen op een natuurlijke manier te behandelen. Hun verzorgende huidverzorgingsproducten zijn erg populair bij dermatologen, die ze vaak aanraden. Het Franse merk is het perfecte huwelijk tussen biologie en dermatologie.

De verschillende producten en lijnen zijn gericht op huidverbetering, huidreiniging en huidbescherming, voor het hele lichaam. De producten van Bioderma verzorgen trouwens niet alleen, ze ruiken ook erg lekker ...

Meer info

De biologisch-dermatologische huidverzorgingsproducten van Bioderma blinken uit in de behandeling van huidproblemen die worden veroorzaakt door de omgeving, medicijnen en veroudering. Zowel de verschillende producten als de gezichtsreinigers en shampoos hebben allemaal een weldadige en verzorgende werking. De meest populaire Bioderma-lijnen zijn Sensibio, en dan vooral de ontschminker en de micellaire oplossing, speciaal ontwikkeld voor gevoelige huid, en Bioderma Nodé DS+. Deze laatste is een bijzonder effectieve antiroosshampoo.

Ook Atoderm en Photoderm zijn slimme keuzes. Atoderm beschermt en verzacht gevoelige huid in alle weersomstandigheden, terwijl Photoderm je huid beschermt tegen de zon. De wetenschappelijke benadering van Bioderma resulteert in tal van producten die een gezonde huid vooropstellen. De producten imiteren telkens de natuurlijke biologische mechanismen, zowel wat betreft bestanddelen als werkingsprincipes. Bioderma beschermt, activeert en herstelt!

Minder info

117 producten gevonden

1-12 van 117 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-12 van 117 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5