4 afslanktips voor de zomer!Iedereen wil tijdens de zomer graag kunnen pronken met z’n lichaam. Veel diëten en workouts zijn er dan ook op gericht om je helemaal klaar te stomen voor het bikiniseizoen. Ben je te laat begonnen of lukt het je maar niet om die laatste hardnekkige kilootjes kwijt te raken? Hang in there en schakel de hulp in van de vier middeltjes hieronder om je dieet in stroomversnelling te krijgen. Wedden dat je snel in topvorm raakt?

Dieetvoeding + hongerstillers

Aangepast koken voor een dieet is vaak niet eenvoudig. Calorieën tellen gaat al snel vervelen, net als de eentonigheid van de gerechten. Gelukkig is er altijd nog dieetvoeding. Deze is verkrijgbaar in perfect afgemeten porties en laat toe om te variëren wat betreft smaak en textuur. Soep, spaghetti, milkshakes, pudding … Overstappen op dieetvoeding is een must als het aankomt op afslanktips. Verkies je maaltijdvervanger of proteïneshakes? De producten van Yokebe, Modifast en Kineslim helpen je alvast goed op weg!

Blijf je achter met een hongergevoel? Gebruik hongerstillers om je eetlust te remmen en je dieet gemakkelijker vol te houden. Die van XLS Med, bijvoorbeeld, is een uitstekende keuze.  

Alles voor een platte buik

De buik blijft voor veel mensen een probleemzone als het aankomt op gewichtsverlies. Gebruik een aangepast product - in de vorm van capsules en theeproducten - om vet te verbranden in de buikstreek en aan je taille!

Afslanktip: vochtafdrijvers

Vocht vasthouden in je lichaam levert extra gewicht op, wat je natuurlijk best kunt missen als je op dieet bent. Vochtafdrijvers helpen je om komaf te maken met vochtophoping. Ze ondersteunen je nieren en zorgen dat je meer vocht uitplast dan dat je inneemt. Breng de vochtbalans in je lichaam terug in evenwicht met de hulp van Menophytea, Pharmagenerix, Biover biokruideninfusie of de Arkocaps-producten!

Lekker, afslankthee!

Goed nieuws voor theeliefhebbers: het is perfect mogelijk om je favoriete drankje in te schakelen in je strijd tegen de kilo’s. Afslankthee is bedoeld om te detoxen en kan ingeschakeld worden om slechte stoffen te verwijderen en vocht te verliezen. Verder ondersteunen ze de vetverbranding en verminderen ze de eetlust. De groene thee van Biolys is een aanrader, hoewel veel mensen zweren bij Nann Yun of een van onze andere producten.

 

 


Auteur Ellen De SmetGeschreven door Ellen De Smet

Ellen is apotheker van dienst bij Apotheek-Online. Met een grote kennis van geneesmiddelen en parafarmacie staat Ellen klanten en bezoekers van de website bij met raad en daad. Via artikels op deze blog deelt zij ook graag pro-actief haar advies aan alle bezoekers van Apotheek-Online.