Caro Raina gelaat- en bodycrème heeft een zeer gunstige invloed op de (extreme) droge huid (eczeem, psoriasis,..) en verzacht de jeuk.

caro raina

 

De intensief kalmerende crème bevat een geavanceerde melkproteiïne met sterke anti-irriterende eigenschappen, die ervoor zorgt dat het natuurlijke bescherminsmechanisme van de huid snel wordt hersteld. De crème is bijzonder rijk aan voedende bestanddelen ( avocado-olie, jojoba-olie en cacaoboter). Panthenol (provitamine B5), vitamine E en allantoine werken intensief herstellend. De toegevoegde glycerine draagt bij tot het vochtinbrengende effect.


Dit alles maakt de Caro Raina gelaat-en boycrème tot een krachtige 'immuniteitsbooster' voor de overgevoelige, veeleisende huid! Caro Raina = zonder cortisone, zonder parfum

 


Auteur Pieter NauwelaertsGeschreven door Pieter Nauwelaerts

Pieter is de oprichter van Apotheek Online en het eerste aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking tot de webshop. Hij bezit een grote expertise over de aangeboden producten. Via deze weg geeft hij graag meer informatie over de verschillende aandoeningen en problemen en helpt hij waar hij kan met de juiste aanbevelingen.