Detox sapkuur

Je lichaam een keertje helemaal zuiveren en je batterijen terug opladen? Een detox is uitermate geschikt om komaf te maken met afvalstoffen die de werking van je lichaam verstoren. Een detox is eigenlijk een beetje een ‘grote schoonmaak’ voor je lichaam. Vooral detox sapkuren zijn tegenwoordig erg populair. Je drinkt dan gedurende een periode alleen maar sapjes op basis van groenten, fruit en kruiden. Achteraf spring je weer helemaal uit je vel van energie!

Lees meer
Comments | Geplaatst in Aambeien

Aambeien genezen en voorkomen: dat gaat zo

We hebben allemaal aambeien of hemorroïden. Dit zijn de kanalen aan het uiteinde van de darmen, die kunnen zwellen om de anus af te sluiten. Bij sommigen kan het weefsel echter zwellen en irriteren, wat een branderig gevoel veroorzaakt. We spreken in dit geval van een aambei of “het speen”. Deze vervelende aandoening kan zowel inwendig als uitwendig voorkomen, hoewel ze altijd inwendig beginnen. Door hard persen, bijvoorbeeld, kunnen de aambeien naar buiten puilen.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Aambeien

Aambeien behandelen

Je zou het misschien niet verwachten, maar zowat de helft van de bevolking krijgt vroeg of laat af te rekenen met aambeien. Het verwondert ons niets dat je zo verbaasd bent: het is gênant om aambeien te hebben, dus er wordt amper over gesproken, waardoor de aandoening minder wijd verspreid lijkt dan ze in werkelijkheid is.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Aambeien

Magento Blog extension by aheadWorks