4 afslanktips voor de zomer!

Iedereen wil tijdens de zomer graag kunnen pronken met z’n lichaam. Veel diëten en workouts zijn er dan ook op gericht om je helemaal klaar te stomen voor het bikiniseizoen. Ben je te laat begonnen of lukt het je maar niet om die laatste hardnekkige kilootjes kwijt te raken? Hang in there en schakel de hulp in van de vier middeltjes hieronder om je dieet in stroomversnelling te krijgen. Wedden dat je snel in topvorm raakt?

Lees meer
Comments | Geplaatst in Afvallen

Afvallen na je zwangerschap? Dat doe je zo!

Als je zwanger bent, zal je ongeveer een 10 à 12 kilogram bijkomen gedurende de zwangerschap. Meteen na de bevalling zal je daarvan 5 à 6 kilo terug verliezen. Dit is de som van het gewicht van de baby, het vruchtwater, de placenta en de vruchtvliezen.

Wat dan met de andere vijf à zes kilo die nog overblijft? Die zal je er zelf moeten afwerken! Hieronder enkele tips om dat op een verantwoorde manier te doen.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Afvallen

Afvallen na de feestdagen

De maand december bracht het ene feest na het ander. We begonnen met Sinterklaas en eindigden met oud op nieuw. De hele maand leek wel in het teken te staan van extra lekkernijen en etentjes.

Dat extra eten leidt over het algemeen tot een toename in lichaamsgewicht van een halve kilo tot een kilo. Geen wonder dus dat veel mensen na de feestdagen komaf willen maken met die extra ‘feestkilo’s’ en afvallen als voornemen op hun lijstje hebben staan.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Afvallen

Een dagje uit tijdens je dieet? Volg dan deze 3 tips!

Heb je binnenkort een dagje uit gepland met familie of vrienden, maar ben je op dieet? Dan is het niet altijd even makkelijk om te weerstaan aan ongezond voedsel. Denk maar aan een ijsje gaan eten, op restaurant gaan, ‘s middags een snelle hap eten, …

Gelukkig bestaan er enkele, eenvoudige tips die je helpen bij het makkelijker “neen” zeggen tegen al deze verleidingen. Al eens aan maaltijdvervangers of voedingsrepen als tussendoortje gedacht?

Lees meer
Comments | Geplaatst in Afvallen

Gezond afvallen zonder dieet?

We dromen allemaal wel van een strak lichaam. Helaas verloopt de weg ernaartoe niet voor iedereen even gezond: een streng crashdieet werkt niet alleen het jojo-effect in de hand, het is ook nog een keertje bijzonder belastend voor je lichaam. Gelukkig is gezond afvallen zeker een haalbare kaart.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Afvallen

Magento Blog extension by aheadWorks