1-12 blogposts van 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Maak komaf met een middagdip dankzij deze 9 tips!

Je staat fris op en bruist van de energie. Je gaat vlot aan de slag met je werk, luncht en rond drie uur is daar dan... de middagdip! Je ogen worden zwaar, informatie komt niet meer binnen en je zou het liefst heel even je ogen sluiten om een dutje te doen. Maar wat is nu precies de oorzaak van dat vervelende middagdipje, en hoe kun je het voorkomen?

Lees meer
Comments | Geplaatst in Weerstand

Zelfs onze grootouders wisten dat vitamine C belangrijk is om gezond te blijven.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Weerstand

Onmisbare tips om je immuunsysteem te versterken

Een sterk en gezond immuunsysteem is onmisbaar om virussen, bacteriën en andere ongewenste ziekmakers op afstand te houden. Je immuunsysteem is in principe een beschermingsmechanisme dat je lichaam veilig houdt van alles wat er niet in thuishoort.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Weerstand

Je weerstand verhogen to the max!

We hebben even moeten wachten op koude temperaturen en gure wind, maar uiteindelijk komt Koning Winter elk jaar langs. Daarom is het nooit een slecht idee om tijdig aan je weerstand te werken. Je weerstand verhogen is een must om je lichaam te wapenen tegen ziektes en typische winterkwaaltjes.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Weerstand

3 manieren om keelpijn te verzachten

Keelpijn is behoorlijk irritant. Een opgezette en gevoelige keel maakt het namelijk moeilijk om te eten of praten, wat een hele streep is door je rekening. Je keelpijn verzachten is de boodschap.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Weerstand

Reflux: wat is het en wat kan je ertegen doen?

Iedereen heeft ongetwijfeld al eens last gehad van een brandende slokdarm, oprispingen of pijn achter het borstbeen na het eten, bukken of liggen. Wanneer dit af en toe voorvalt, spreken we van occasioneel brandend maagzuur.

Komt dit echter vaker voor en loopt dit zelfs op tot meermaals per week? Dan spreken we niet langer van occasioneel brandend maagzuur, maar wel van gastro-oesofagale reflux, of kortweg reflux.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Weerstand

Vitamine B12: waar is het goed voor?

Vitamine B12 is één van de belangrijkste bouwstenen voor je lichaam. Ze staat in voor de ondersteuning van de bouw van je DNA, de aanmaak van je rode bloedcellen en het welzijn van je geheugen.

In tegenstelling tot verschillende, andere vitaminen, wordt vitamine B12 niet door je lichaam zelf aangemaakt. Je kan deze dus enkel uit bepaalde voedingsstoffen, zoals vlees, vis, eieren en zuivel halen.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Weerstand

Een koortsblaas voorkomen: hoe doe je dat?

Als je ooit al een koortsblaas hebt gehad, weet je dat er geen ontkomen aan is… Het begint met een prikkelende tinteling of een branderig gevoel aan je mond of lippen, en eindigt uiteindelijk in een blaas waar je je dagen aan ergert.

Heb je regelmatig last van een koortsblaas, en ben jij op zoek naar een manier om hier voorgoed komaf mee te maken?

Lees meer
Comments | Geplaatst in Weerstand

Hou je weerstand op peil met deze tips

In de winter krijgt je weerstand het zwaarder te verduren doordat je meer binnen zit. Je bent dan vatbaarder voor infecties en wordt sneller ziek. Gelukkig is het perfect mogelijk om je te wapenen tegen vervelende winterkwaaltjes. Kom snel ontdekken wat je kunt doen om je weerstand op te schroeven!

Lees meer
Comments | Geplaatst in Weerstand

ijzertekort als oorzaak van je winterdepressie?
De wintermaanden komen er stilaan aan. Dit betekent dat je ‘s ochtends vroeg, wanneer het nog donker is, je naar je school of je werk vertrekt en ‘s avonds, wanneer het opnieuw donker is, weer naar huis terugkeert.

Maar kortere dagen betekent ook minder blootstelling aan zonlicht, wat op zich weer een effect heeft op de hoeveelheid vitamine D in ons lichaam. Het gevolg van deze veranderingen? Sneller moe zijn en een energiepeil dat aanzienlijk onder het nulpunt daalt.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Weerstand

Uurverandering: de overgang van zomer- naar winteruur

Het laatste weekend van oktober is het weer zover. Dan draaien we - naar jaarlijkse gewoonte - onze klok opnieuw een uur achteruit en gaat het winteruur in.

Dit betekent dat we ‘s ochtends bij het opstaan weer sneller licht zullen zien, maar dat we ‘s avonds daarentegen in het donker naar huis gaan.

Ondanks het minimale tijdsverschil, zijn er toch een heleboel mensen die last hebben van de overgang van zomer- naar winteruur… En dit is waarom!

Lees meer
Comments | Geplaatst in Weerstand

Kalknagels behandelen, dat doe je zo!

Goed weer in het vooruitzicht? Dan sta je ongetwijfeld te trappelen om je nieuwe sandalen of slippers aan te trekken, of met je blote voeten rond te lopen op het strand.

Maar helaas denkt niet iedereen daar hetzelfde over. Wie last heeft van kalknagels, staat immers niet zo te popelen om met open schoenen naar buiten te gaan en zijn voeten aan de buitenwereld te tonen.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Weerstand

1-12 blogposts van 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Magento Blog extension by aheadWorks