mail
Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
shipping
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
check
Erkende apotheek
time
Snelle levering

Gezond sporten? Niet zonder sportvoeding en een aangepaste hydratatie

Ga voor sportvoeding

Sportvoeding is bedoeld om je resultaten te maximaliseren door je lichaam van genoeg energie te voorzien. Als je zwaar sport, verbruik je namelijk een pak energie en vocht, welke moet aangevuld worden voor een vlot herstel. Zowel tijdens als na een workout doe je er goed aan om sportvoeding te gebruiken. Deze zijn (onder meer) verkrijgbaar in de vorm van repengels en shakes en geven je lichaam alles wat het nodig heeft.

Ook hydratatie mag niet ontbreken

Het wordt al eens vergeten, maar toch is het cruciaal om tijdens het sporten je vochtniveau op peil te houden door middel van dorstlessers (om gehydrateerd te blijven, zoals bijvoorbeeld Etixx Isotonic ) en rehydratatiedranken (bij extreem vochtverlies). Met Etixx CARBO-GY zit je helemaal goed. Dit uitstekende middeltje bevordert een normaal energieleverend metabolisme en bevat bovendien foliumzuur, waardoor het ook vermoeidheid en moeheid tegengaat. Zo kun je langer blijven gaan!

Haal je doel dankzij sportvoeding!

Veel aanbieders pakken uit met sportvoeding om je sportieve prestaties te ondersteunen, zowel voor, tijdens als na het sporten. Etixx, bijvoorbeeld, beschikt over een uitgebreid programma aan gebalanceerde voedingsproducten om het plaatje helemaal te doen kloppen! Ga je voor Power, Endurance, Performance, Health of Recuperation om je grenzen te verleggen?

Na het sporten mag een Etixx Recovery Shake natuurlijk niet ontbreken. Deze bevatten eiwitten die bijdragen tot spierherstel, alsook snelle suikers en vitaminen voor een gezonde ondersteuning van de spiermassa!