mail
Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
shipping
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
check
Erkende apotheek
time
Snelle levering

Stijve spieren en gewrichten: zo maak je ze soepel

Bye bye, gewrichtspijn

Blijf je last hebben van stijve spieren of pijnlijke gewrichten? Dan is het aangewezen om Voltaren Emugel te gebruiken. Dat is een ontstekingsremmende gel die diep in de huid dringt en de kern van de pijn aanpakt. Het wordt snel opgenomen door de huid en kan gebruikt worden voor stijve knieën, vingers en alles daartussen. Daarnaast is Flexagile een crème op natuurlijke basis om spierpijn te verlichten. Zeg maar dag aan zeurende spier- en gewrichtspijn!

Boost je kraakbeen

Stijve spieren en gewrichten kunnen mogelijk wijzen op kraakbeenproblemen. Om het kraakbeen in je gewrichten gezond en in goede conditie te houden, doe je er goed aan om het te ‘smeren’ met specifieke middeltjes als Glucosamine en Chondroitine. Het aminosuiker Glucosamine is een bouwsteen van kraakbeen en bevordert het herstel en de behandeling van gewrichtsslijtage. Chondroitine zou dan de stevigheid van kraakbeen positief beïnvloeden en de afbraak van kraakbeen in gewrichten afremmen. Handig verkrijgbaar als voedingssupplementen.

Extra ondersteuning voor spieren en gewrichten

Je spieren en gewrichten krijgen elke dag veel te verduren. Ze een beetje extra ondersteunen, kan daarom zeker geen kwaad. Atrosan forte, bijvoorbeeld, is perfect geschikt om je gewrichten soepel te maken en te houden. Vooral na overbelasting zijn ze zeer nuttig. Twee tabletten per dag volstaan om je spieren en gewrichten de nodige ondersteuning te geven om soepel en zonder pijn te bewegen.