thermal water van avene in cijfersEen zuiver en exceptioneel water, verrijkt door de natuur.

Het Thermaal Water van Uriage vindt zijn oorsprong in de Franse Alpen, vlak bij Grenoble aan de voet van het Belledonne massief. Het ontspringt er op een hoogte van 422m en heeft een temperatuur van 28°.

De onmiddellijke verpakking bij de bron zorgt ervoor dat het water zijn puurheid en natuurlijke rijkheid aan minerale zouten en oligo-elementen behoudt. Door zijn samenstelling is het het meest evenwichtige van alle Thermale Waters. 

Ontdek Uriage Verzorgingsproducten

 

Haar unieke minerale samenstelling versterkt uw huidbarrière en wordt als het ware een echte beschermengel voor uw huid!

 

Meerdere minerale eigenschappen, voor een betere beschermde en gezondere huid.

Hydraterend

Dankzij de concentratie aan minerale zouten die veel gelijkenis vertonen met de Naturals Moisturizing Factor van de huid, bezit ze een unieke hydraterende werking.

Kalmerend

Dankzij het hoge gehalte aan calcium en magnesium, kalmeert zij de gevoelige huid.

Beschermend

Dankzij de aanwezigheid van silicium word de hydrolipidenfilm versterkt. Ook helpt het de huidbarrière te herstellen door de aanwezigheid van minerale zouten.

 

Ze werkt in perfecte harmonie met de huid, dankzij haar isotone samenstelling.

De hoeveelheid aan minerale zouten kunnen een invloed hebben op de huidcellen. Er bestaan drie types water.

 hypertoon water

Hypertoon Water

Doet het volume van de cellen afnemen.

 hypotoon water

Hypotoon Water

Doet het volume van de cellen toenemen.

 isotoon water

Isotoon Water

Behoudt van het volume en de grootte van de cellen.

 water van de huid

Water van de huid

Natuurlijk isotoon, het fungeert als een physiologisch serum dat de huid volledig respecteert en op geen enkele manier de cel activiteit wijzigt.

Uriage Thermaal Water, de beste hydratatie voor uw huid.

 

Deze recente corneometrische evaluatie van het Uriage Thermaal water, bevestigt haar hydraterende eigenschappen. De huid wordt dag na dag gehydrateerd en gekalmeerd.

+32%

Na één uur al een verhoging van de hydratatie van de huid door het gebruiken van het Uriage Thermaal Water in vergelijking met een controlewater.

 werking uriage thermaal water

Sinds 1877 een gedemonstreerde werkzaamheid.

Het Thermaal kuuroord van Uriage, in 1877 erkend door de Medische Academie als publiek belang, herbergt jaarlijks meer dan 4500 patiënten.

Door zijn isotone samenstelling wordt het Thermaal Water van Uriage in het kuuroord gebruikt voor dermatologische en NKO indicaties.

De perfecte tolerantie laat verzorgingen toe op kinderen vanaf 6 maanden.

 

Uriage thermaal water sprayAlle voordelen van een Thermale bron in een spray.

Een ware bron van verzorging voor de hele familie, ze hydrateert, kalmeert en beschermt de gevoelige of geïrriteerde huid.

De eerste stap naar schoonheid, het is een onmisbare handeling in uw dagelijkse huidverzorging, systematisch toe te voegen aan alle verzorgingen.

Ontdek de spray