Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
Erkende apotheek
Snelle levering

Verkoudheid

Een loopneus stoppen: zo gaat het in z’n werk
10/11/2021

Een loopneus stoppen: zo gaat het in z’n werk

Van een loopneus wil je het liefst zo snel mogelijk af. Het is dan ook een erg hinderlijk en vervelend kwaaltje. Zeker als je op het werk zit of in een vergadering, is het niet meteen wenselijk om te snotteren en constant naar je zakdoek te grijpen. Wat je kunt doen om een loopneus te stoppen? Gebruik de tips hieronder!

Verkoudheid
3 tips tegen aanhoudende verkoudheid
01/10/2020

3 tips tegen aanhoudende verkoudheid

Geveld door een aanhoudende verkoudheid? Heel vervelend allemaal, want met een dichte neus en ademhalingsproblemen is niemand gediend, en al zeker niet voor lange duur. Bijna iedereen krijgt er (minstens) een keer per jaar mee te maken met verkoudheid - daar valt helaas weinig aan te doen. Wat je wel kunt doen, is zorgen dat je het virus zo snel mogelijk overwint. Want zeg nu zelf: met keelpijn, hoesten, hoofdpijn en lusteloosheid blijf je liever niet zitten.

Verkoudheid
Help, ik blijf maar snotteren!
30/01/2019

Help, ik blijf maar snotteren!

We krijgen er allemaal wel eens mee te maken: een verkoudheid en de loopneus die ermee gepaard gaat. Niet erg natuurlijk, maar wel hinderlijk. Voorkomen of zo snel mogelijk genezen is de boodschap! Wij lijsten vier tips voor je op die het gesnotter een flink stuk verkleinen.

Verkoudheid
Wat te doen tegen een verstopte neus?
28/11/2018

Wat te doen tegen een verstopte neus?

Een verstopte neus ben je liever kwijt dan rijk. Door je mond ademen, niet (goed) kunnen ruiken … Het is heel vervelend en vermoeiend als je je neus niet kunt gebruiken. Doorgaans is de oorzaak een virus dat je neusslijmvliezen doet opzwellen. Was je weerstand tijdelijk verzwakt en heeft het verkoudheidsvirus je te pakken gekregen? Dit moet je doen om je verstopte neus te behandelen!

Verkoudheid