mail
Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
shipping
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
check
Erkende apotheek
time
Snelle levering

De zelftests van Veroval: thuis eenvoudig aandoeningen opsporen

Makkelijk thuis uit te voeren

Elke zelftestkit bevat alle toebehoren die je nodig hebt om de test uit te voeren en kan zonder hulp worden gedaan. Je dient alleen te zorgen voor een uurwerk of timer, een stabiel tafeloppervlak en propere handen. Rest alleen nog om de bijgeleverde instructies te volgen om een diagnose te verkrijgen. Afhankelijk van het soort test, moet je een staal afnemen van urine, bloed, stoelgang of sperma. Maar wees gerust: alle materiaal hiervoor zit in de betreffende kit.

Welke aandoeningen kun je testen?

De Veroval-zelftests werden specifiek ontwikkeld om voor verschillende aandoeningen nauwkeurige diagnoses te stellen, net zoals dat bij een arts of een ziekenhuis zou gebeuren.

Ze zijn betrouwbaar bevonden voor het diagnosticeren van:

In het kader van darmpreventie en maagpreventie is het aangewezen om de zelftest regelmatig te herhalen. Zo kunnen nieuwe risico’s tijdig worden opgespoord.

Je arts raadplegen

Is de diagnose van je zelftests positief? Dat betekent concreet dat je een afwijkende waarde vertoont ten opzichte van de normale waarden bij gezonde patiënten. Een positief resultaat dient altijd te worden besproken met een arts. Hij zal de uitkomst bevestigen met een uitgebreider onderzoek en vervolgens een behandeling opstarten.