Bodysol

Je huid krijgt het zwaar te verduren. Daarom doe je er goed aan om deze te voeden, hydrateren en beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. Bodysol werd ontwikkeld in samenwerking met apothekers en elk product is dermatologisch getest.

Bodysol biedt een uitgebreid gamma aan producten, zowel voor dagelijkse verzorging als voor in de zon of in de bergen, en dat voor elk huidtype. Vooral omwille van de hypoallergene formules en natuurlijke ingrediënten is Bodysol een vaste waarde geworden in de apotheek.

Meer info

De producten van Bodysol ondersteunen het beschermingsmechanisme van je huid. Ze bevatten en zijn verrijkt met ingrediënten die van nature in de huid aanwezig zijn. Bodysol-producten zijn bovendien uiterst mild, zelfs voor droge en gevoelige huid, en de voedende ingrediënten zorgen voor een rijke verzorging. Bodysol Sun is dan weer uitermate geschikt tijdens de zomerperiode. Het gamma omvat sunspray, sunmilk, sunfluid en aftersun. Ze beschermen je huid tegen schadelijke zonnestralen en bevatten natuurlijke anti-oxidanten om vrije radicalen te neutraliseren.

Bodysol garandeert de allerzachtste verzorging van je huid en volgt de meest recente dermatologische ontwikkelingen. Enkele van de meest populaire producten zijn de wascrème voor het hele lichaam, de herstellende handcrème en de Orchidee douchegrème. Ook de voedende doucheolie blijft een topper.

Wist je trouwens dat Bodysol ook een uitgebreid gamma haarverzorgingsproducten heeft? Voor elk haartype is er aangepaste shampoo en/of conditioner.

Minder info

51 producten gevonden

1-12 van 51 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-12 van 51 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5