Compeed

Onze voeten krijgen het dag in, dag uit zwaar te verduren. Een sportief weekendje of een uitgebreide shopdag brengen al snel de nodige pijn met zich mee. Gelukkig kun je altijd de hulp inschakelen van Compeed voor een snelle verlichting van pijn en druk.

Meer info

Als het aankomt op voetverzorging, is Compeed een erg belangrijke speler. Het merk gebruikte zijn kennis van modern wondherstel om pleisters en patches te maken die vochtige wondgenezing toelaten. Compeed-pleisters creëren de beste omgeving voor een ongecompliceerde en snelle genezing!
 
Doordat Compeed-pleisters aansluiten als een tweede huid over de wond, voorkomen ze in de eerste plaats vervelende wrijving. Je pijn wordt met andere woorden onmiddellijk verlicht. De hydrocolloïdtechnologie staat op zijn beurt in voor de creatie van de optimale herstelomgeving. Deze technologie zorgt dat de wonde niet wordt blootgesteld aan water, vuil en bacteriën en voorkomt bovendien korstvorming. Wist je namelijk dat korstvorming helemaal niet nodig is voor een goed herstel en dat het zelfs de kans op risicovervorming aanzienlijk vergroot? Compeed droogt de wond niet uit, maar zorgt voor een vochtige wondomgeving die epitheelcellen in leven houdt en zelfs stimuleert.
 
Compeed blijft tot 30 procent langer zitten dan gewone pleisters. Ze blijven zelfs zitten bij een zweterige huid! Wist je trouwens dat ze onzichtbaar zijn op de huid en dus heel discreet. Dankzij het speciale ontwerp met de gepatenteerde afgeschuinde randen zijn ze veruit de meest comfortabele oplossing voor je voeten.
 
Pijn en druk aan je voeten onmiddellijk verlichten? Ga voor de pleisters van Compeed voor de nodige bescherming en een snelle genezing!
15 producten gevonden

1-12 van 15 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-12 van 15 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2