Magnecaps

Ons lichaam heeft magnesium nodig om goed te kunnen functioneren. Het levensnoodzakelijk mineraal wordt normaliter in voldoende mate aangevoerd via onze voeding, maar omwille van verschillende specifieke omstandigheden durft onze magnesiumopname al eens ontoereikend te zijn.

Meer info

Wanneer we niet genoeg magnesium opnemen? Bij extreme fysieke inspanningen, bijvoorbeeld, maar ook bij oververmoeidheid en periodes van stress wordt onze magnesiumbehoefte niet in voldoende mate gedekt. Ook tijdens een groeispurt of zwangerschap is een verhoogde dagelijkse inname van magnesium noodzakelijk!

Magnecaps van Takeda is een voedingssupplement dat je magnesiumgehalte terug op peil brengt als zware inspanningen, stress en korte nachten er aan knagen en een dipje veroorzaken. De volledige en innoverende formule maakt komaf met spierspanningen, vermoeidheid, stress, concentratiemoeilijkheden en geheugenproblemen. Magnecaps vormt een krachtcentrale voor de cellen en geeft je terug de nodige energie om fit voor de dag te komen en vlot te herstellen.

Last van strijve, stramme spieren naar aanleiding van een magnesiumtekort? Dan moet je Magnecaps Spieren proberen. Ook Magnecaps Memory & Concentration, Magnecaps Perform en Magnecaps Relax behoren tot het assortiment, respectievelijk om je geheugen, je waakzaamheid en je stressniveau bij te spijkeren.

Je merkt al snel het verschil dankzij deze efficiënte magnesiumcapsules!

Minder info

7 producten gevonden

7 artikel(en)

Toon in rooster Toon in lijst

7 artikel(en)

Toon in rooster Toon in lijst