SINUTAB

2 producten gevonden

2 artikel(en)

Toon in rooster Toon in lijst

2 artikel(en)

Toon in rooster Toon in lijst

Hoe kan je voor verlichting zorgen bij neusloop, verstopte neus, hoofdpijn of druk rond de ogen? Ontdek het SINUTAB gamma!

Sinutab 15 tabletten en Nasa sinutab 10 ml spray

Sinutab is een voorschriftvrij geneesmiddel in spray- of tabletvorm tegen verkoudheid . Sinutab helpt de verstopte neus vrij maken en verzacht hoofdpijn en koorts. Omdat er in Sinutab Forte pseudo-efedrine zit, moeten zowel zwangeren, diabetici en sporters (doping) oppassen bij het nemen van Sinutab. 

Sinutab is een geneesmiddel wat u kunt aanwenden tegen acute neusverstopping. Als u eerder last heeft van een neusloop kan men Sinutab eveneens gebruiken. Sinutab is verkrijgbaar  zonder voorschrift. Sinutab bestaat in twee vormen: Sinutab spray en Sinutab tabletten. Zowel de tabletten als de spray van Sinutab zijn zonder voorschrift te verkrijgen. Er kunnen soms bijwerkingen optreden bij het gebruik van Sinutab: misselijkheid, hoofdpijn uitdroging van de neusslijmvliezen en bloeddruk verhogend. Deze bijwerkingen treden echter zelden op. Als u zich aan de voorgeschreven dosis houdt zullen er waarschijnlijk geen bjiwerkingen ontstaan. Lees voor gebruik van Sinutab steeds goed de bijsluiter om de aangewezen dosis op te volgen.