luizen

Geen paniek: de meeste kinderen krijgen vroeg of laat een keertje te maken met luizen. Zelfs als je de nodige voorzorgen neemt, is de kans groot dat ze het ooit krijgen van een vriendje of klasgenootje. Luizen beteken niet het einde van de wereld, zeker als je ze op de juiste manier bestrijdt en je kind snel en efficiënt luizenvrij maakt. Zit je thuis met een vermoedelijke luizenbol en luidt het verdict ‘luizen’ na de nat-kamtest? Dan komt het erop aan om een geschikte luizenvernietigingsmethode te kiezen. De nat-kammethode, luizendodende producten en de elektrische luizenkam zijn de drie populairste manieren om komaf te maken met de vervelende bloedzuigertjes. De nat-kammethode houdt in dat je het haar van je kind was en vervolgens een kwartier lang met een fijne luizenkam te werk gaat. Je hebt alleen shampoo, conditioner en een fijne luizenkam nodig.

Ook luizendodende geneesmiddelen kunnen soelaas bieden. Luizenshampoo, luizenspray, luizenlotion … Het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden om luizen te vernietigen.

Luizen gespot? Geef ze geen schijn van kans! Bekijk snel onze producten tegen luizen en maak komaf met deze vervelende bloedzuigers!


1 producten gevonden

1 artikel(en)

Toon in rooster Toon in lijst

1 artikel(en)

Toon in rooster Toon in lijst