Ymea

De overgang kun je niet vermijden. Elke vrouw krijgt er vroeg of laat mee te maken, doorgaans rond het 48e levensjaar. Over een periode van vijf à tien jaar neemt de productie van oestrogeen en progesteron geleidelijk af, tot de vruchtbare periode voorbij is.

Meer info

Je prettig voelen tijdens de overgang, is geen evidentie. Deze levensfase gaat dan ook gepaard met verschillende ongemakken. Denk bijvoorbeeld aan opvliegers, nachtelijke transpireren, prikkelbaarheid, stemmingswisselingen een opgeblazen gevoel, rusteloze gevoelens. Gelukkig is er nog Ymea!

Het lijkt misschien een logische stap om een ontregelde hormonenhuishouding aan te pakken met een hormonenbehandeling, maar niets is minder waar. Hormonenbehandelingen brengen namelijk extra bijwerkingen met zich mee, en deze wil je natuurlijk liefst vermijden. Ymea is een natuurlijk product op basis van gestandaardiseerde plantenextracten en gaat overgangsverschijnselen al vanaf de derde week merkbaar tegen! De Ymea-producten bieden natuurlijke ondersteuning tijdens deze belangrijke fase in het leven van elke vrouw door de schoksgewijze vermindering van oestrogeen perfect op te vangen.

Het gamma van Ymea bestaat uit vijf verschillende producten, namelijk Ymea, Ymea Totaal Sterk, Yeam Silhouet, Ymea Dag & Nacht en Ymea Goede Nachtrust. Deze vertrekken altijd vanuit dezelfde unieke formule, maar leggen andere accenten. Totaal Sterk, bijvoorbeeld, helpt extra krachtig bij overgangsverschijnselen en bevat bovendien belangrijke vitamines en mineralen. Dag & Nacht bevat op zijn beurt aparte capsules om een goede nachtrust te garanderen.

De producten van Ymea helpen je op een natuurlijke manier door een moeilijke periode. Probeer ze zeker als je je tijdens en na de menopauze goed in je vel wil voelen!

Minder info

9 producten gevonden

9 artikel(en)

Toon in rooster Toon in lijst

9 artikel(en)

Toon in rooster Toon in lijst