melk bij harde stoelgang en krampen


5 producten gevonden

5 artikel(en)

Toon in rooster Toon in lijst

 1. Nutrilon Omneo 3 Poeder 800g

  Nutrilon Omneo 3 Poeder 800g

  4.65 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen
  € 22,82

  Om kleine verteringsongmakken te voorkomen of te verhelpen. Vanaf 10 maanden.

  Meer info
 2. Novalac Transit 2 Opvolgmelk 800g
  € 24,39

  Dankzij de unieke synergie in de samenstelling vanNovalac Transit worden de constipatiesymptomen snel en efficiënt verlicht. Van 6 tot 12 maand

  Meer info
 3. Novalac AC 800g
  € 24,35

  Door een lage lactaseproductie, vnl. in de eerstelevensmaanden, bereikt het onverteerde lactose het colon. Alhier wordt het teveel aan lactose gefermenteerd wat gasvorming, een pijnlijke opgezette buik en platte stoelgang veroorzaakt. Dankzij het verlaagde lactosegehalte wordt Novalac AC bijzonder geapprecieerd bij zuigelingen met lactose-intolerantie of lactose-malabsorptie.

  Meer info
 4. Nutrilon Omneo 2 Poeder 800g

  Nutrilon Omneo 2 Poeder 800g

  4 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen
  € 22,82

  Om kleine verteringsongmakken te voorkomen. Van 6 tot 10 maanden.

  Meer info
 5. Nan Complete Comfort Poeder 800g

  Nan Complete Comfort Poeder 800g

  4.45 sterren, gebaseerd op 8 beoordelingen
  € 22,99

  NAN® Complete Comfort is een hypoallergene melk die ontwikkeld werd op basis van Nestlé-onderzoek om te beantwoorden aan spijsverteringsproblemen: constipatie, harde stoelgang en krampjes.• Het bevat meervoudig onverzadigde lange ketenvetzuren van de familie van de Omega-3 vetzuren (DHA).• Deze dieetvoeding bevat magnesium en vezels (GOS-FOS).

  NAN® Complete Comfort moet onder medisch toezicht gebruikt worden. NAN® Complete Comfort is geschikt om te worden gebruikt als specifieke voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen of ter aanvulling van borstvoeding. Deze dieetvoeding is geschikt om als enige voedingsbron te dienen. NAN® Complete Comfort is niet bestemd voor parenteraal gebruik. Contra-indicaties: in geval van allergie aan koemelkeiwitten.

  Meer info

5 artikel(en)

Toon in rooster Toon in lijst