vitamines baby

Extra Vitamine D en Vitamine K zijn vaak aangewezen voor je kleintje, zeker als je borstvoeding geeft. Beide zijn slechts in lage hoeveelheden aanwezig in moedermelk. Vitamine D bevordert de groei en ontwikkeling van het beendergestel, terwijl Vitamine K op zijn beurt essentieel is voor de bloedstolling. Al na drie maanden kan je baby zelf Vitamine K aanmaken. Wat vitamine D betreft, wordt aanbevolen alle kinderen dagelijks 400 IE (internationale eenheden) Vitamine D te geven tot en met de leeftijd van zes jaar.  

Op zoek naar vitamines voor je baby? Dan ben je bij Apotheek Online aan het juiste adres! In het aanbod hieronder vind je aanvullende behandelingen van onder meer Biocure, Davitamon en Nutrisan. Maak hieronder een keuze en plaats je bestelling.


5 producten gevonden

5 artikel(en)

Toon in rooster Toon in lijst

 1. D-ixx Liquid 50ml

  Adviesprijs: € 13,95

  € 10,46

  Vitamine D heeft veel essentiële functies in ons lichaam. Het draagt onder meer bij tot de vorming en het behoud van sterke botten en gezonde tanden, een gezonde spierfunctie, tot een normale werking van onze natuurlijke weerstand en tot een normale opname en een normaal gebruik van calcium en fosfor. 

  Meer info
 2. D-Cure 2400 I.E. Druppels 10ml
  Geneesmiddel

  Adviesprijs: € 4,40

  € 3,74

  • Hypovitaminose D: rachitis, osteomalacie
  • Het voorkomen van de osteoporose
  • Deficiente toevoer van vitamine D: steatorree, galobstruktie, cirrose, gastrectomie, bejaarden (bedlegerige of die weinig buiten komen)
  • Behandeling en/of profylaxis van het gebrek in vitamine D: groei, zwangerschap, borstvoeding, inname van anticonvulsiva
  • Idiopatische of postoperatieve hypoparatyreoidie, de pseudo-hypoparatyreoidie
  • Aanvullende behandeling, in vereniging met het calcium, geneesmiddelen belemmerend de osteoclastische resorptie of stimulerend de beenvorming, gebruikt bij de behandeling van het osteoporose
  Meer info
 3. Vitamon k 25 ml
  Geneesmiddel
  € 9,76

  Het toedienen van vitamine K is aanbevolen als supplement bij de voeding van baby's enkel gevoed met moedermelk. De hoeveelheid vitamine K in Vitamon K is onvoldoende om bloeding bij geboorte te voorkomen.

  Meer info
 4. Ad Cure Oplossing 10ml

  Adviesprijs: € 3,95

  € 3,56

  Voorkomen van gebrek aan vitamine A en vitamine D.

  Vitamine A speelt een belangrijke rol bij de groei en de normale ontwikkeling van het gebit en verhoogt de weerstand van huid en slijmvliezen tegen een hele reeks agressies.

  Vitamine D bevordert de ontwikkeling van het beendergestel en het gebit.

  Meer info
 5. Vista D3 Junior 400 I.E. 120 Smelttabletten

  Vista D3 Junior 400 I.E. 120 Smelttabletten

  5 sterren, gebaseerd op 1 beoordelingen

  Adviesprijs: € 12,90

  € 10,32

  VISTA D3 400 JUNIOR SMELTTABLETTEN 120 Meer info

5 artikel(en)

Toon in rooster Toon in lijst