Avène

Avène

Avène gebruikt het natuurlijk kalmerende en verzachtende thermale water van Avène is de basis van het hele merk. Gekend als de meest essentiële verzorging voor de meest gevoelige huidtypes brengt Avène haar dermatologische expertise binnen handbereik. Het licht mineraalhoudend water van Avène zit verwerkt in alle producten, van Tolérance Extrême voor de extreem gevoelige huid, de Hydrance optimale voor de vochtarme huiden, Anti-Rougeurs voor de delicate huid met roodheden en couperose of rosacea. Bent u eerder vatbaar voor onzuiverheden dan is de Cleanance lijn ideaal voor u.

De meest gevoelige huid heeft ook nood aan anti-aging vroeg of laat en dan komen de YsthéalEluage en Sérénage gammas aan bod voor de eerste rimpels tot serieuze verslapping en verlies van stevigheid. De Trixéra is een dermatologisch staaltje van kwaliteitsverzorging voor de droge tot zeer droge huid, of wenst u liever ook het jeuken tegen te gaan met de Xeracalm A.D. producten?

Een bestseller en onmisbaar item voor de thuisapotheek is de cicalfate crème, de algemeen genezende en herstellende crème voor volwassenen en babies. Mannen worden gelukkig niet vergeten en krijgen een volledig aangepast scheergamma en verzorgingslijn tegen roodheden na scheren, ingegroeide baardharen en een luchtig verzorgende scheerschuim/gel. Vertrouw gerust ook op deze dermatoloog en investeer in een goede zonnebescherming dankzij het zeer grote gamma met verschillende texturen, SPF waarden en afwerkingen.

203 producten gevonden

1-12 van 203 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-12 van 203 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5