mail
Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
shipping
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
check
Erkende apotheek
time
Snelle levering

Morning after pil

Het is altijd handig om de morning after pil in huis te hebben. Vrijen doe je het best altijd veilig (door een condoom én de pil te gebruiken), maar als je bijvoorbeeld de pil niet gebruikt en het condoom niet geheel betrouwbaar bleek, bewijst de morning after pil zich als een extra hulpmiddel om de kans op een zwangerschap te verkleinen.

Hoe dat precies werkt? De morning after pil maakt dat een eicel - die eventueel bevrucht zou kunnen zijn - zich moeilijker kan innestelen in de baarmoederwand. Als je de pil binnen 24 uur inneemt, vermindert de kans op een zwangerschap zelfs met 95 procent! Je doet er trouwens niet alleen goed aan om de morning after pil te nemen als je geen pil neemt en onbeschermd hebt gevreeën. Ook als je twee (of meer) pillen vergat, neemt het best de morning after pil. In het tweede geval is het aangewezen om ook zeven dagen lang een condoom te gebruiken. Sommige vrouwen ondervinden bijwerkingen zoals hoofdpijn en misselijkheid, maar deze klachten verdwijnen doorgaans snel.

De morning after pil in huis halen? Daarvoor hoef je helemaal niet naar de apotheker! Bij Apotheek Online koop je de pil van achter je computer. Maak je keuze hieronder en plaats je bestelling. Zo ben je altijd gerust, zelfs als je onveilig hebt gevreeën.

2 producten

Sorteer op
Levodonna 1,5 Mg Sandoz 1 Tablet
Geneesmiddel
Onze prijs € 7,61 Adviesprijs € 8,55
Norlevo 1,5mg 1 Tablet
Geneesmiddel
Onze prijs € 8,77 Adviesprijs € 9,85

2 producten

per pagina