1-12 blogposts van 78

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Detox sapkuur

Je lichaam een keertje helemaal zuiveren en je batterijen terug opladen? Een detox is uitermate geschikt om komaf te maken met afvalstoffen die de werking van je lichaam verstoren. Een detox is eigenlijk een beetje een ‘grote schoonmaak’ voor je lichaam. Vooral detox sapkuren zijn tegenwoordig erg populair. Je drinkt dan gedurende een periode alleen maar sapjes op basis van groenten, fruit en kruiden. Achteraf spring je weer helemaal uit je vel van energie!

Lees meer
Comments | Geplaatst in Aambeien

Beter concentreren tijdens het studeren

Het is niet altijd evident om onafgeleid en je met volle aandacht op een taak te richten. We hebben het allemaal wel eens moeilijk om ons te concentreren. Dat kan zijn om verschillende redenen: vermoeidheid, stress, emoties zoals verliefdheid of verdriet…

Lees meer
Comments | Geplaatst in Gezonde levensstijl

3 tips tegen droge ogen

Heb je soms last van droge ogen? Dan ben je allerminst alleen. Veel mensen hebben last van droge ogen, vooral als ze ‘s morgens wakker worden. Droge ogen en oogleden die wel dichtgelijmd lijken: het zijn symptomen van het Droge Ogen Syndroom, een aandoening die een verminderde traanproductie inhoudt. En laat oogvocht nu net essentieel zijn voor gezonde ogen.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Gezonde levensstijl

De beste anti aging middeltjes

Er zo lang mogelijk jong uitzien: we tekenen er allemaal voor. Bij de meesten onder ons komt dit echter niet vanzelf. Voor een frisse en stralende huid zijn we aangewezen op zachte scrubs, bescherming tegen de zon, anti aging-cosmetica en beschermende gezichtsoliën en ga zo maar een tijdje door. Wat je kunt doen om je anti aging-inspanningen nog verder op te schroeven? Ontdek snel onze tips!

Lees meer
Comments | Geplaatst in Huid

Waarom levertraan gebruiken deze winter?

In sommige kringen is het een gebruik om in de maanden met een ‘R’ in de naam (september tot en met april) levertraan te nemen. Het betreft een dierlijk vet dat makkelijk wordt opgenomen en het vitamine a- en vitamine d-gehalte opschroeft bij gebrek aan zon.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Gezonde levensstijl

Haarverzorging: toptips voor gezond haar

Is je haar dof, broos of beschadigd? Dan wil je daar waarschijnlijk graag iets aan doen. Ons haar is namelijk een spiegel van onze lichamelijke en zelfs emotionele gezondheid. Het komt erop aan om je haar een energieboost te geven door de juiste producten te gebruiken en gezond en gevarieerd te eten. Met de tips hieronder krijg je snel terug gezond haar!

Lees meer
Comments | Geplaatst in Gezonde levensstijl

Onmisbare tips om winterkwaaltjes te voorkomen

De winter is in het land en dus vallen her en der ook de eerste zieken. Buikgriep en andere winterkwaaltjes zijn in principe niet zo erg, maar wel heel besmettelijk en ook bijzonder vervelend. Ze doen echt ‘de ronde’ en brengen heel wat ongemakken met zich mee. Wat je kunt doen om dit najaar kwaaltjes te voorkomen?

Lees meer
Comments | Geplaatst in Weerstand

Help! Ik blijf maar snotteren

We krijgen er allemaal wel eens mee te maken: een verkoudheid en de loopneus die ermee gepaard gaat. Niet erg natuurlijk, maar wel hinderlijk. Voorkomen of zo snel mogelijk genezen is de boodschap! Wij lijsten vier tips voor je op die het gesnotter een flink stuk verkleinen.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Verkoudheid

Beter omgaan met stress? 3 tips voor een stressvrij bestaan

We kennen allemaal wel eens stressy periodes. Een project op het werk dat z’n deadline nadert, een verbouwing, de geboorte van een kind… Als je langdurig onder druk staat, gaat je lichaam vol spanningen zitten, waardoor we na verloop van tijd helemaal blokkeren en niet meer kunnen functioneren.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Gezonde levensstijl

Aromatherapie bij keelpijn

Het verkoudheid- en griep seizoen zit er weer aan te komen. Dat gaat onvermijdelijk gepaard met een loopneus, vervelende hoestbuien en een ruwe, pijnlijke keel. Vooral keelpijn is bijzonder storend: het bemoeilijkt praten en slikken, waar natuurlijk niemand mee gediend is. Er zijn gelukkig verschillende manieren om keelpijn aan te pakken. Een behandeling met etherische oliën, bijvoorbeeld, werkt vaak heel effectief. Hoe dat precies werkt, aromatherapie bij keelpijn?

Lees meer
Comments | Geplaatst in Verkoudheid

Verkoudheid in het najaar voorkomen

We zijn allemaal wel eens verkouden.

In principe is dat helemaal niet erg - verkoudheid is een onschuldige kwaal - maar het is natuurlijk bijzonder vervelend om moeilijk te kunnen ademen, constant te niezen en keelpijn en/of een verstopte neus te hebben. Omdat het virus gemakkelijk zowel direct als indirect wordt doorgegeven, treft het vaak iedereen in je nabije omgeving. Wil je graag verkoudheid voorkomen dit najaar en je gezin happy en gezond houden? Lees dan snel de tips hieronder!

Lees meer
Comments | Geplaatst in Verkoudheid

Wat te doen bij buikgriep?

Elk jaar worden heel wat Belgen geveld door buikgriep. Deze infectie van de maagslijmvliezen komt vooral voor in de winter en gaat gepaard met verschillende ongemakken, waaronder misselijkheid, braken en diarree. Doorgaans is het een virus dat slijmvlies in je maag en het darmkanaal aantast, waardoor dit gaat ontsteken. Ook bacteriën en parasieten kunnen echter buikgriep veroorzaken.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Griep

1-12 blogposts van 78

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Magento Blog extension by aheadWorks