1-12 blogposts van 93

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Oorproblemen en oorpijn tegengaan? Dat doe je zo!

Iedereen krijgt vroeg of laat wel eens te maken met oorpijn. Denk maar aan vervelende klachten zoals een druk in je oren, een verminderd gehoor of jeukende oren. Het gevoel van oorpijn kan op verschillende wijzen ontstaan. Voor sommige van deze oorklachten bestaan gemakkelijke oplossingen, terwijl andere oorproblemen minder eenvoudig te genezen zijn. Draag dus altijd zorg voor je oren en bescherm ze indien nodig!

Lees meer

3 tips om nee te zeggen tegen zwangerschapsstriemen!

Een ronde buik tijdens de zwangerschap, het is iets waar veel vrouwen van dromen. Helaas heeft deze prachtige buik vaak een keerzijde door de ‘uitrekking’ van de huid, wat zwangerschapsstriemen doet ontstaan. Zwangerschapsstriemen zijn één van de meest voorkomende groeistrepen. Wist je dat maar liefst 75% van de zwangere vrouwen hiermee te maken krijgt?

Lees meer
Comments | Geplaatst in Zwangerschap

Alles wat je moet weten over oligo-elementen

Oligo-elementen zijn heel kleine mineraalelementen die in beperkte mate voorkomen in ons lichaam. Hoewel we er maar erg weinig van hebben, in totaal ongeveer een theelepeltje vol, zijn oligo-elementen erg belangrijk. Ze activeren enzymen en zijn met andere woorden cruciaal voor de stofwisselingsprocessen en het sturen van de lichaamsfuncties.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Gezonde levensstijl

Omega 3-6-9: je lichaam in balans

Ons lichaam heeft nood aan bepaalde vetzuren om gezond te zijn en goed te kunnen functioneren. ‘Verkeerde’ vetzuren (lees: verzadigde vetzuren) laat je het best links liggen, maar omega-vetzuren of onverzadigde vetzuren zijn essentieel. Ze voorzien de vitamine a, d, e en k, en je krijgt ze alleen maar binnen door het eten van vetten. Zo zie je maar: vetten zijn onmisbaar in een gezond voedingspatroon. Maar waar passen omega 3, 6 en 9 in het plaatje?

Lees meer
Comments | Geplaatst in Gezonde levensstijl

Hoe je haar kleuren met de juiste haarkleuring: tips & tricks

Heb jij je al een keertje afgevraagd hoe je zou staan met een andere haarkleur? Of heb je de eerste grijze haartjes ontdekt en wens je die te camoufleren? Hoog tijd om de proef op de som te nemen, een haarkleuring in huis te halen en jezelf een andere look aan te meten! Het is namelijk helemaal niet moeilijk om zelf je haar te kleuren, al is een goede voorbereiding belangrijk. Voor de eerste keer je haar kleuren? Wij vertellen je graag hoe je te werk gaat.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Gezonde levensstijl

Stap voor stap naar de beste voetverzorging

Heb je last van droge, ruwe voeten en wil je daar iets aan doen? Dan dringt voetverzorging zich op. Meer nog, iedereen zou wel de nodige aandacht mogen besteden aan z’n voeten. Onze stappers krijgen het namelijk elke dag zwaar te verduren. We sluiten ze op in knellende schoenen, krijgen blaren, ontwikkelen eelt, ... Ons advies? Aangepaste voetverzorgings-producten gebruiken en je voeten regelmatig in de watten leggen!

Lees meer
Comments | Geplaatst in Huid

De ultieme handverzorging: tips voor mooie en soepele handen

Wil je graag zachte handen hebben? Dan moet je daar actief aan werken! Onze handen krijgen het namelijk zwaar te verduren - denk bijvoorbeeld maar aan de koude temperaturen waaraan we ze blootstellen, de handelingen die we doen tijdens klusjes thuis, het in contact komen met allerhande schoonmaakmiddelen die slecht zijn voor de huid, ... . Ze goed verzorgen, reinigen en desinfecteren is een must om je handen in topconditie te houden. Gelukkig zijn er heel wat producten die je kunt gebruiken...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Huid

Hoe irritatie na het scheren vermijden?

Rode bultjes of een droge, geïrriteerde huid: het kan iedereen overkomen na het scheren. Of toch tenminste als je niet de juiste voorzorgen neemt. Zeker als je van nature last hebt van een gevoelige huid, doe je er goed aan om niet zomaar te beginnen aan een scheerbeurt. Gelukkig kun je - mits enkele kleine ingrepen aan je scheerritueel - een geïrriteerde huid perfect vermijden.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Huid

Veroval zelftests

Onze drukke dagelijkse levens weerhouden ons er soms van om dringende gezondheidsproblemen tijdig aan te pakken. We stellen uit en uit, en lopen zo het risico symptomen te verwaarlozen of onvoldoende ernstig te nemen. Daar brengen de Veroval-zelftests nu verandering in! Deze handige tests voor thuis laten toe om een aantal aandoeningen zelf op te sporen.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Gezonde levensstijl

Tips om een litteken te verzorgen

Iedereen krijgt vroeg of laat wel eens te maken met een litteken. Sommige zijn klein en nagenoeg onzichtbaar, andere zijn groter en vallen meteen op. Wat het ook zij, littekens kunnen je een onzelfzeker gevoel bezorgen, zeker als ze niet mooi genezen. Als je ze op de juiste manier behandelt en verzorgt, echter, kun je ze verminderen en in sommige gevallen zelfs genezen. Vooral ‘verse’ littekens kun je goed behandelen, dus let op dat je tijdig het nodige onderneemt.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Huid

Vitamines voor je baby

Als je van plan bent om je kleine schat borstvoeding te geven, let er dan zeker op dat je hem of haar ook extra vitamines geeft. Moedermelk is van nature laag aan de essentiële vitamines D en K - deze bijgeven in de vorm van een oplossing is cruciaal voor de gezondheid van je baby.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Zwangerschap

Tips om snurken tegen te gaan

We liggen allemaal wel eens wakker van snurken. En dat mag je in dit geval letterlijk opvatten: als je een chronische snurker bent, is er voor je partner niet veel slapen bij. Gelukkig kun je snurken tegengaan en verhelpen. Er zijn verschillende middeltjes op de markt, van keel- en neussprays tot pastilles en nog meer, om komaf te maken met snurken. Ben je zelf een snurker of zoek je een oplossing voor je snurkende partner? Lees dan snel verder!

Lees meer
Comments | Geplaatst in Gezonde levensstijl

1-12 blogposts van 93

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Magento Blog extension by aheadWorks