1-12 blogposts van 113

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hoe wittere tanden krijgen? 4 tips & tricks

Wittere tanden hebben, is iets waar we allemaal van dromen. Het is dan ook een schoonheidsideaal waar we veel aandacht aan besteden. Zo is er een groot aandeel van de mensen die zijn tanden professioneel laat bleachen, terwijl een ander deel zijn geld uitgeeft aan middeltjes die op het internet worden gepromoot.

Toch hoeft er geen duur prijskaartje te hangen aan wittere tanden. Met een paar eenvoudige tips en het onderhouden van een algemene mondhygiëne kom je al een heel eind!

Lees meer
Comments | Geplaatst in Gezonde levensstijl

Kalknagels behandelen, dat doe je zo!

Goed weer in het vooruitzicht? Dan sta je ongetwijfeld te trappelen om je nieuwe sandalen of slippers aan te trekken, of met je blote voeten rond te lopen op het strand.

Maar helaas denkt niet iedereen daar hetzelfde over. Wie last heeft van kalknagels, staat immers niet zo te popelen om met open schoenen naar buiten te gaan en zijn voeten aan de buitenwereld te tonen.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Weerstand

Maak komaf met een middagdip dankzij deze 9 tips!

Je staat fris op en bruist van de energie. Je gaat vlot aan de slag met je werk, luncht en rond drie uur is daar dan... de middagdip! Je ogen worden zwaar, informatie komt niet meer binnen en je zou het liefst heel even je ogen sluiten om een dutje te doen. Maar wat is nu precies de oorzaak van dat vervelende middagdipje, en hoe kun je het voorkomen?

Lees meer
Comments | Geplaatst in Weerstand

Last van een hoge bloeddruk? Zo los jij dit op!

Ongeveer 30 procent van de bevolking lijdt aan een hoge bloeddruk of hypertensie. Toch weet maar liefst een kwart van deze mensen niet dat ze hieraan lijden, ondanks het feit dat een verhoogde bloeddruk verschillende gevaren met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld hart- en vaatziekten.

Maar wanneer spreek je nu eigenlijk van een hoge bloeddruk en wat kan je doen om deze opnieuw te verlagen?

Lees meer
Comments | Geplaatst in Gezonde levensstijl

Terug naar school: verhoog de weerstand van je kleine spruit

Over enkele dagen is het één september en keert je kleine spruit terug naar school. Hoog tijd dus om voorbereidingen te treffen, de boekentas van onder het stof vandaan te halen, het slaapritme weer op orde te krijgen en... De weerstand van je kind te verhogen!

Dit laatste is vooral belangrijk omdat kinderen vaker ziek worden dan volwassenen. De oorzaak?

Lees meer
Comments | Geplaatst in Weerstand

Giftige insectenbeten: wat te doen tegen bijen- of wespensteken?

Hou je tijdens de zomermaanden van gezellige terrasjes en verrukkelijke bbq’s? Dan ben je lang niet alleen, want ook bijen en wespen zijn gek op goed weer, zoete drankjes en lekker eten!

Echter, wanneer deze bijen en wespen te dicht in onze buurt komen, is onze eerste reactie nagenoeg altijd om in het wilde weg te beginnen slaan. En laat dat net de oorzaak zijn van een verhoogd risico op zo’n giftige insectenbeet.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Huid

Een opgeblazen gevoel? Dit doe je eraan!

Heb je soms last van een opgeblazen gevoel? Dan ken je ongetwijfeld het probleem wel dat je ‘s ochtends een aansluitende jurk of jeans aantrekt en dat deze, naarmate de dag vordert, steeds strakker wordt.

Bovendien zorgt dit voor vervelende situaties waarbij je je ongemakkelijk in je vel gaat voelen, je minder zelfzeker overkomt, niet meer durft te gaan zitten, enz.

Gelukkig is een opgeblazen gevoel in de meeste gevallen zeer onschuldig en kan je deze makkelijk verhelpen.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Voeding

Somber tijdens de zomer? Zeg jouw zomerdepressie vaarwel!

De zomer is voor velen een periode van opluchting en enthousiasme. Je langverwachte vakantie komt dichterbij, het blijft langer licht, de zon zorgt voor meer energie, … Toch zijn deze vrolijke gevoelens niet altijd bij iedereen aanwezig wanneer de zon schijnt.

Één op de duizend mensen lijdt namelijk aan een zomerdepressie. Ze hebben het gevoel dat het zonlicht veel te fel is en sluiten zich het liefst een hele zomer op in huis.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Gezonde levensstijl

Een dagje uit tijdens je dieet? Volg dan deze 3 tips!

Heb je binnenkort een dagje uit gepland met familie of vrienden, maar ben je op dieet? Dan is het niet altijd even makkelijk om te weerstaan aan ongezond voedsel. Denk maar aan een ijsje gaan eten, op restaurant gaan, ‘s middags een snelle hap eten, …

Gelukkig bestaan er enkele, eenvoudige tips die je helpen bij het makkelijker “neen” zeggen tegen al deze verleidingen. Al eens aan maaltijdvervangers of voedingsrepen als tussendoortje gedacht?

Lees meer
Comments | Geplaatst in Afvallen

Insectenbeten behandelen: tips & tricks

Met het zomerseizoen stijgt helaas ook het aantal insectenbeten. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om insectenbeten te voorkomen en behandelen.

Lees hier onze tips & tricks voor niet-giftige insectenbeten. Deze insecten steken om bloed te zuigen, zodat ze zich kunnen voeden, maar veroorzaken meestal een irritante jeuk.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Huid

Een blaasontsteking behandelen? Dat doe je zo!
Heb je regelmatig last van een blaasontsteking? Dan weet je ongetwijfeld hoe vervelend dit is. Maar liefst één op de twee vrouwen en één op de 100 mannen krijgt hier vroeg of laat ooit te maken.

Gelukkig is een beginnende blaasontsteking gemakkelijk onder controle te krijgen en zeer onschuldig wanneer je deze tijdig behandelt.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Weerstand

Last van zonneallergie? Met deze tips kan je alsnog genieten van de zomer!

De zon schijnt en hij schijnt goed deze zomer! We willen het liefst buiten zijn en van die zon genieten. Maar we weten ook allemaal dat we voorzichtig moeten zijn, want met de zon ligt ook een zonneallergie op de loer.

Ben je gevoelig voor zonneallergie? Kom dan met onderstaande tips en uitleg onbezorgd de zomer door.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Huid

1-12 blogposts van 113

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Magento Blog extension by aheadWorks