mail
Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
shipping
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
check
Erkende apotheek
time
Snelle levering

4 afslanktips: in topvorm deze zomer!

Dieetvoeding + hongerstillers

Aangepast koken voor een dieet is vaak niet eenvoudig. Calorieën tellen gaat al snel vervelen, net als de eentonigheid van de gerechten. Gelukkig is er altijd nog dieetvoeding. Deze is verkrijgbaar in perfect afgemeten porties en laat toe om te variëren wat betreft smaak en textuur. Soep, spaghetti, milkshakes, pudding … Overstappen op dieetvoeding is een must als het aankomt op afslanktips. Verkies je maaltijdvervanger of proteïneshakes? De producten van Modifast en Kineslim helpen je alvast goed op weg!

Blijf je achter met een hongergevoel? Gebruik hongerstillers om je eetlust te remmen en je dieet gemakkelijker vol te houden. Die van XLS Med, bijvoorbeeld, is een uitstekende keuze.  

Alles voor een platte buik

De buik blijft voor veel mensen een probleemzone als het aankomt op gewichtsverlies. Gebruik een aangepast product - in de vorm van capsules en theeproducten - om vet te verbranden in de buikstreek en aan je taille!

Afslanktip: vochtafdrijvers

Vocht vasthouden in je lichaam levert extra gewicht op, wat je natuurlijk best kunt missen als je op dieet bent. Vochtafdrijvers helpen je om komaf te maken met vochtophoping. Ze ondersteunen je nieren en zorgen dat je meer vocht uitplast dan dat je inneemt. Breng de vochtbalans in je lichaam terug in evenwicht met de hulp van MenophyteaPharmagenerixBiover biokruideninfusie of de Arkocaps-producten!

Lekker, afslankthee!

Goed nieuws voor theeliefhebbers: het is perfect mogelijk om je favoriete drankje in te schakelen in je strijd tegen de kilo’s. Afslankthee is bedoeld om te detoxen en kan ingeschakeld worden om slechte stoffen te verwijderen en vocht te verliezen. Verder ondersteunen ze de vetverbranding en verminderen ze de eetlust. De groene thee van Biolys is een aanrader, hoewel veel mensen zweren bij Nann Yun of een van onze andere producten.