mail
Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
shipping
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
check
Erkende apotheek
time
Snelle levering

Je immuunsysteem versterken? Deze tips mag je niet missen

Stimuleer je immuunsysteem

Je mag het belang van voedzame voedingsmiddelen en een gezonde levensstijl niet onderschatten als het aankomt op je immuunsysteem. Dat betekent niet dat je fastfood, chips en koekjes moet verbannen, maar je inname ervan beperken en de voorkeur geven aan gezond voedsel is wenselijk. Haal fruit en groenten in huis en ga vol voor producten die rijk zijn aan vitaminen, mineralen en antioxidanten.

Om je dagelijkse hoeveelheid gezonde stoffen verder uit te breiden, kan je ook supplementen nemen. Die stimuleren de aanmaak van beschermende cellen en betekenen een boost voor je immuunsysteem.

Geef je lichaam een extra steuntje met:

Ga voor pro-biotica

Tussen 70 en 80% van het immuunsysteem wordt geregeld door de spijsvertering. Het spreekt voor zich dat je hier best genoeg aandacht aan geeft om je immuunsysteem aanzienlijk te boosten. Dat kan bijvoorbeeld met de hulp van probiotica. Dat zijn gezonde bacteriën die goed zijn voor je lichaam en de groei van ziekteverwekkers in de kiem smoren. Ze maken je immuunsysteem een pak efficiënter en zijn handig in te nemen in capsules of poedervorm.

Immuunsysteem boosten met ginseng

Ook ginseng is een topper, zeker in combinatie met koninginnenbrij. De drinkbare ampullen van Aperop betekenen absoluut een boost voor je immuunsysteem. Ginseng is een zeer gezonde wortel die je lichaam helpt om zich te verdedigen. Je vindt hem in verschillende producten, waaronder thee en ampullen, en doet er jezelf echt goed mee.