Axitrans

Axitrans

Axitrans producten hebben een sterke anti-transpirerende werking. De Axitrans rollers vervangen de normale deodorants voor onder de armen. Daarnaast bestaan er voor zweethanden en zweetvoeten ook speciale lotions en sprays. De eerste maal dat u een Axitrans product gebruikt kan u last hebben van een lichte irritatie als bijwerking.

Axitrans is het product tegen transpiratie. Heeft u last van okselvijvers? Dan kunt u de Axitrans deodorant gebruiken voor onder de oksels. Er is ook een spray van Axitrans beschikbaar voor de voeten. Axitrans heeft een zeer lange werktijd, slechts twee toepassingen per week garanderen een volledige bescherming gedurende 7 dagen. Axitrans is niet geparfumeerd: onder de oksels kan men er ook nog een deodorant of parfum bovenop gebruiken.

Axitrans kan zowel voor medische doeleinden als voor dagelijkse ongemakken gebruikt worden. Probeer ook de Axitrans gel voor een goede handhygiëne. Er zijn rollers, lotions en sprays terug te vinden in het gamma. Tegen zweetvoeten en -handen kan u de spray en lotion van Axitrans gebruiken.

10 producten gevonden

10 artikel(en)

Toon in rooster Toon in lijst

10 artikel(en)

Toon in rooster Toon in lijst