Etixx

Etixx is de gouden standaard als het aankomt op sportvoeding en sportsupplementen. De reden? Etixx-producten worden ontwikkeld met de hulp van topatleten teneinde hun prestaties te ondersteunen, zowel voor, tijdens en na..

Meer info

Etixx werd opgericht in 2009 en creëerde tot op een heden een uitgebreid productgamma aan gebalanceerde voedingsproducten en supplementen. Deze zijn perfect geschikt voor iedereen die vol overtuiging aan sport doet. Op welk niveau dan ook! De basis? Innovatieve formules en superieure ingrediënten!

Door nauw samen te werken met een uitgebreid team van specialisten uit verschillende sectoren, slaagt het merk erin om producten te maken die wetenschappelijk zijn onderbouwd en niet alleen mikken op power. De producten in het Etixx-gamma zijn erop gericht om het plaatje te doen kloppen voor de atleet. De focus is daarbij altijd jouw gezondheid en welbehagen. Er wordt trouwens niet alleen gewerkt met biochemici, medische specialisten, biomedische wetenschappers en farmacologen. Ook professionele partnerteams voorzien Etixx constant van de nodige feedback.

Het productgamma kan opgedeeld worden in vijf onderdelen: Power, Endurance, Performane, Health en Recuperation. Deze hebben als doel om verschillende atleten op verschillende vlakken op hun best te doen presteren. Ben jij op zoek naar sportvoeding of -supplementen om je sportieve grenzen te verleggen? Kies een geschikt product en ga voor de beste prestatie!

Minder info

69 producten gevonden

1-12 van 69 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-12 van 69 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5