La Roche Posay

La Roche Posay

187 producten gevonden

1-12 van 187 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-12 van 187 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
La Roche-Posay is al meer dan 30 jaar dé referentie als het aankomt op schoonheid en verzorging, al zeker wat betreft gevoelige huid die snel reageert. La Roche-Posay is geschikt voor alle huidtypen en wordt daarom sterk aanbevolen door dermatologen en huidspecialisten. Enkele van de bekendere assortimenten van La Roche-Posay zijn Lipikar, Cicaplast, Effaclar, Anthelios en Toleriane. De basis van alle producten van La Roche-Posay? Het thermale bronwater uit de gelijknamige plaats!

Meer info

De ongeparfumeerde verzorgingsproducten van La Roche-Posay garanderen maximale tolerantie en bovendien onschadelijkheid voor de huid. Niet slecht, zeker aangezien zo’n 60 à 70 procent van de bevolking last heeft van een gevoelige huid. Ook problemen met een onregelmatig huidreliëf, grove poriën en puistjes komen vaak voor. De dermatologische ervaring van La Roche-Posay komt op dit vlak dus erg handig van pas! Effaclar, bijvoorbeeld, is zo’n assortiment dat perfect is als je een toegepaste behandeling nodig hebt. 
 
De producten van La Roche-Posay hebben als onmisbaar ingrediënt het thermale bronwater van La Roche-Posay in Frankrijk. Dit water heeft een heilzame werking die de huid verzacht, de reinigingsroutine vervolledigt en irritatie tegengaat. Hun crèmes en gels zijn perfect geschikt om onzuiverheden en onvolmaaktheden te bestrijden. Neem snel een kijkje tussen de verschillende producten van La Roche-Posay in ons uitgebreide assortiment!

Minder info