Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
Erkende apotheek
Snelle levering

Mobilityl 30 Capsules

Op voorraad
Onze prijs € 17,55 Adviesprijs € 19,50
Mobilityl 30 Capsules is te bestellen in veelvoud van 1

Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€

Mobilityl caps 30 verv.3241700
Meer informatie
MerkTrenker
BewaringOmgevingstemperatuur (15°C tot 25°C)
GeneesmiddelNee
DescriptionMobilityl caps 30 verv.3241700
Eigenschappen

GEWRICHTSMOBILITEIT* De kwaliteit van de gewrichten evolueert natuurlijk met de leeftijd. Het intens beoefenen van sport, lichamelijk werk, overgewicht of een reeds meegemaakt ongeval kunnen ook een invloed hebben op de gewrichten. Het behoud van de gewrichtsfunctie is gericht op een optimaal en duurzaam comfort bij het uitvoeren van de dagelijkse taken, zowel thuis, op het werk als tijdens het beoefenen van sport.

Het extract van de wortelstok van kurkuma wordt traditioneel in Azië, gebruikt om zijn heilzame effecten. Verschillende internationale studies hebben zijn gunstig voordeel op het gewrichtssysteem bewezen.

EXTRACT VAN CURCUMA LONGA BCM-95®

Mobilityl bevat een zorgvuldig geselecteerd, volledig extract van Curcuma longa BCM-95® wortelstok.

Het bevat:• 3 curcuminoïden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine). • vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone).

Kurkuma extract draagt bij tot het behoud van: • gezondheid van gewrichten • flexibiliteit en soepelheid van gewrichten • cellulaire bescherming tegen oxidatieve stress • goede werking van het immuunsysteem

Indicatie

Het extract van de wortelstok van kurkuma wordt traditioneel in Azië, gebruikt om zijn heilzame effecten. Verschillende internationale studies hebben zijn gunstig voordeel op het gewrichtssysteem bewezen.

Contra Indicatie

Voorzorgsmaatregelen

Mobilityl mag niet worden genomen zonder eerst een arts te raadplegen in de volgende gevallen :

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (zoals geldt voor elk voedingssupplement), Personen die worden behandeld met antistollingsmiddelen, Personen die lijden aan galobstructie.

Gebruik

1 tot 2 capsules per dag op aanraden van uw arts of apotheek, in te nemen met een glas water, tijdens de maaltijd.

Compositie

500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 440 mg curcuminoïden (curcumine, demethoxycurcumine, didemethoxycurcumine) en 35 mg vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Capsule: hypromellose.

EAN code5425003041143
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan