MUSTELA

Alleen het beste is goed genoeg voor je kleintje. Met de verzorgingsproducten van Mustela verwen je de huid van je baby, vanaf vandaag en voor morgen. De natuurlijke formules van Mustela begeleiden de ontwikkeling van de huidbarrière en beschermen de cellen.

Meer info

Babyhuid is veel fijner en fragieler dan die van volwassen, en heeft daardoor baat bij aangepaste verzorgingsproducten. Al helemaal omdat onvolwassen huid niet in staat is om een goed hydratatieniveau te behouden en zichzelf te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Baby’s beschikken bovendien over een kwetsbaar celkapitaal dat dient te worden bijgestaan tijdens de ontwikkeling.

De producten van Mustela zijn aangepast aan de extreme delicaatheid van de babyhuid. Ze respecteren de huid van je kleintje en irriteren niet. Dit in tegenstelling tot producten voor volwassenen, die te zuur en te ontvettend zijn. Mustela-producten reinigen en verzorgen de huid van je baby en laten de delicate huid proper, gehydrateerd en verzacht achter. Onafhankelijke tests bevestigen de doeltreffendheid en veiligheid van alle Mustela-producten. Deze zijn overigens geschikt voor de dagelijkse verzorging van de huid van zowel zuigelingen, baby’s en kinderen.

Vanaf de gebroorte tot de leeftijd van drie jaar is de huid van je baby extreem kwetsbaar. Daarom is het noodzakelijk om zekere, doeltreffende, respectvolle en perfect aangepaste verzorgingsproducten te gebruiken voor alle situaties. Toilet, bad, luierwissel, verzorging, welzijn … Mustela heeft de nodige hygiëne en verzorgingsproducten in huis op de babyhuid te beschermen tijdens de eerste levensjaren.

Minder info

88 producten gevonden

1-12 van 88 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-12 van 88 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5