Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
Erkende apotheek
Snelle levering

Nan Optipro H.A. 1 Melkpoeder 800g

Op voorraad
€ 22,49
Nan Optipro H.A. 1 Melkpoeder 800g is te bestellen in veelvoud van 1

Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€

Advies nodig? Onze klantenservice staat voor u klaar.
Bel 015/24.69.90 of stuur een bericht naar info@apotheek-online.be

Nan ha 1 melkpdr 800g
Meer informatie
MerkNan
BewaringOmgevingstemperatuur (15°C tot 25°C)
GeneesmiddelNee
DescriptionNan ha 1 melkpdr 800g
Eigenschappen

Belangrijke informatie: De beste manier om een ​​baby te voeden is door borstvoeding te geven, omdat moedermelk ideaal uitgebalanceerde voeding is, je baby tegen ziektes beschermt en ook nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder biedt. Wij adviseren om het consultatiebureau of een arts te raadplegen bij het maken van de keuze hoe je jouw baby voedt.Moeders zouden ook voorlichting moeten krijgen over de voorbereiding op borstvoeding en de manier waarop zij het geven van borstvoeding kunnen voortzetten. Als je kiest om borstvoeding te geven, is het belangrijk om ​​gezond en gebalanceerd te eten.

Flesvoeding is bedoeld om moedermelk te vervangen wanneer moeders ervoor kiezen geen borstvoeding te geven of om andere redenen waardoor ze niet in staat zijn om dat te doen. Een besluit om geen borstvoeding te geven of om gedeeltelijke flesvoeding te introduceren, zal de productie van moedermelk verminderen.

Het is moeilijk om terug te komen op je beslissing om geen borstvoeding meer te geven. Borstvoeding is de meest economische voeding. Wanneer toch wordt besloten om flesvoeding te geven is het belangrijk om dit te bereiden en te bewaren volgens de instructies op het etiket, om zo risico's voor de gezondheid van je baby te voorkomen.Met vriendelijke groeten, Nestlé Babyvoeding.

Indicatie

NAN® H.A. 1 is een hypoallergene zuigelingenmelk met 100% lactose, speciaal bestudeerdvoor zuigelingen vanaf de geboorte wanneer geen borstvoeding wordt gegeven of als supplement bij borstvoeding.

NAN® H.A. 1 vermindert het risico op allergie.Indien evenwel bij uw baby reeds koemelkeiwitallergie werd vastgesteld, is het beter NAN® H.A. 1 niet te gebruiken zonder doktersadvies.

Contra Indicatie

Allergenen:Melk, vis

Compositie

Nutritionele samenstelling per 100g

Kcal

Eiwitten

Vetten

Koolhydraten

Na

K

Fe

511

9,7 g

26 g

59 g

195 mg

580 mg

5,3 mg

EAN code7613035646698
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan