Omnibionta

We hebben allemaal wel baat bij extra vitaminen en mineralen. Een gebrek zorgt namelijk dat we ons minder vitaal en fit voelen, wat natuurlijk niet meteen aangenaam is. Omnibionta speelt hier handig op in door supplementen aan te bieden die een optimale hoeveelheid vitaminen en mineralen bevatten!

Meer info

Bij verhoogde behoefte, bijvoorbeeld met de winter in aantocht of bij zware inspanningen, doe je er goed aan om extra vitaminen en mineralen te nemen, bijvoorbeeld in de vorm van supplementen. Deze maken dat het organisme voedingsstoffen optimaal kan gebruiken om energie te produceren, vermoeidheid te weerstaan en het lichaam te verdedigen tegen infecties en invloeden van buitenaf.

Omnibionta Integral, dat 12 vitamines, 8 mineralen en oligo-elementen bevat, helpt je om in topvorm te blijven. De formule is verrijkt met onder meer vitamine C, vitamine B5, foliumzuur en biotine. Het is onder meer aangewezen bij psychische of intellectuele inspanningen en bij onevenwichtige voeding. Ook Omnibionta 3 All Day Energy is een populair product. Het is trouwens het eerste tonicum op basis van vitaminen, mineralen en melkfermenten dat je energieniveau voor de hele dag opkrikt. Omnibionta 3 All Day Energy draagt bovendien bij tot het behoud van het energetisch metabolisme.

Het gamma van Omnibionta omvat verder Omnibionta Femina, Omnibionta 3 Junior, Omnibionta 3 50+, Omnibionta 3 Mental Energy, Omnibionta 3 Activate en Omniobonta Pronatal. Deze laatste is erop gericht om tijdens de zwangerschap en de hele borstvoedingsperiode te zorgen voor alle essentiële vitamines en mineralen!

Minder info

16 producten gevonden

1-12 van 16 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-12 van 16 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2