Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
Erkende apotheek
Snelle levering

Ortis Ferro Plus-g N1 24 Tabletten

Op voorraad
Onze prijs € 14,82 Adviesprijs € 16,65
Ortis Ferro Plus-g N1 24 Tabletten is te bestellen in veelvoud van 1

Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€

Ortis ferro plus-g n1 comp 24
Meer informatie
MerkOrtis
BewaringOmgevingstemperatuur (15°C tot 25°C)
GeneesmiddelNee
DescriptionOrtis ferro plus-g n1 comp 24
Indicatie

Aangewezen voor adolescenten in volle groei, vrouwen (vanwege hun menstruatie), zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, bejaarde personen, sportlui en vegetariërs. IJzer, vitamine B12 en foliumzuur dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem IJzer, vitamines B2, B6, B12 en foliumzuur dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid IJzer, vitamines B2, B6, B12 dragen bij tot een normaal energie leverend metabolisme Vitamines B2, B6, B12 dragen bij tot de normale vorming van rode bloedcellen IJzer, vitamine B12 en foliumzuur spelen een rol in het celdelingsproces IJzer draagt bij tot de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine en tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam Vitamine B2 draagt bij tot het normale metabolisme van ijzer en tot de bescherming van cellen tegen oxydatieve stress Foliumzuur draagt bij tot de normale vorming van bloed en tot de weefselgroei van de moeder tijdens de zwangerschap

Gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet per dag vóór het ontbijt. Omwille van de grootte en de concentratie van het tablet, is dit product afgeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken als men lijdt aan hemochromatose. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Compositie

Geatomiseerd acerolasap (Malpighia punicifolia L. – 384 mg/tabl. nl. 100% ADH vit. C); vulstof: microkristallijne cellulose; ijzergluconaat, poeder van: peterselie (Petroselinum crispum M./Petroselinum sativum H. – 100 mg/ tabl.), spinazie (Spinacia oleracea L. – 100 mg/tabl.), brandnetels (Urtica dioica L. – 100 mg/tabl.); glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, talk; antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide; vitaminen B2, B6, B12, foliumzuur (B9).

EAN code5411386879275