Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
Erkende apotheek
Snelle levering

Peha-haft Blauw Lf 10cmx20m 1 P/s

Op voorraad
Onze prijs € 15,59 Adviesprijs € 17,52
Peha-haft Blauw Lf 10cmx20m 1 P/s is te bestellen in veelvoud van 1

Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€

Zelfhechtend, elastisch fixatieverband zonder latex in blauw

Meer informatie
MerkHartmann
BewaringOmgevingstemperatuur (15°C tot 25°C)
GeneesmiddelNee
Description

Zelfhechtend, elastisch fixatieverband zonder latex in blauw

Eigenschappen

Peha-haft® heeft een crêpe-structuur en een speciale coating die ervoor zorgt dathet verband goed blijft zitten, ook op lichaamsdelen die doorgaans moeilijk te verbinden zijn. Beide zijden van de zwachtel zijn zelfhechtend en een paar slagen met de zwachtel en licht vastdrukken van het uiteinde is meestal voldoende om het verband te fixeren. Aanvullende fixatie is niet nodig. Het verband hecht alleen aan zichzelf, niet aan de huid of aan kleding. Omdat slechts enkele slagen nodig zijn, is het materiaalverbruik laag. Door de open structuur van het materiaal is het verband ademend. Bovendien beschikt het verband over een uitstekend absorptievermogen, omdat het veel natuurlijke vezels bevat. Peha-haft® is vriendelijk voor de huid en biedt een hoge mate van draagcomfort.

Indicatie

Voor het fixeren van allerlei verbanden. Geschikt voor actieve gewrichten en voorhet fixeren van hoofd- of vingerverbanden. Ook geschikt voor het fixeren van watten of canules.

Gebruik

Kan worden gebruikt als eenvoudige ondersteuning. Geschiktvoor patiënten met een allergie voor latex. Contra-indicaties: niet bekend.

EAN code4049500812924