Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
Erkende apotheek
Snelle levering

Silikom Anti-Luizen Lotion 150ml

Op voorraad
Onze prijs € 20,25 Adviesprijs € 22,50
Silikom Anti-Luizen Lotion 150ml is te bestellen in veelvoud van 1

Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€

Silikom lotion tegen luizen 150ml
Meer informatie
MerkEG
BewaringOmgevingstemperatuur (15°C tot 25°C)
GeneesmiddelNee
DescriptionSilikom lotion tegen luizen 150ml
Indicatie

Een topische oplossing voor het uitroeienvan hoofdluizen en neten. U kan dit product gebruiken om uw gezin te behandelen zonder dat u hiervoor een arts hoeft te raadplegen, maar gebruik het zorgvuldig om de beste resultaten te verkrijgen.

Gebruik

Gebruiksinstructies

  • Verdeel op een gelijkmatige manier voldoende oplossing op DROOG HAAR zodat de hoofdhuid en het haar volledig bedekt zijn. Vermijd contact met de ogen en het gezicht.

  • Verspreid de vloeistof gelijkmatig met de vingers of met een gewone kam van de haarwortels tot de haarpunten. Laat het haar natuurlijk drogen. - Laat het product 1 uur inwerken.

  • Was het haar nadien met een normale shampoo en spoel het grondig met water.

  • Droogt u het haar.

  • Het is belangrijk dat u Silikom® Lotion opnieuw aanbrengt na zeven dagen om de onbehandelde neten aan te pakken die tijdens die periode uitgekomen zijn. Het proces niet herhalen kan resulteren in een nieuwe luizenplaag.

Compositie

Dimethicon, cyclomethicon 5.

GTIN05400581007798
FarmaCompendium Gebruik<p>Een voldoende hoeveelheid lotion gelijkmatig aanbrengen op droog haar. Laten indringen in het haar en de vloeistof gelijkmatig van de wortels naar de punten verdelen en het haar vanzelf laten drogen.</p><p>Gedurende minstens 8 uur laten inwerken.</p><p>Het haar wassen met een normale shampoo, overvloedig spoelen met water en drogen. </p>