mail
Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
shipping
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
check
Erkende apotheek
time
Snelle levering

Speedicath Flex Nelaton Man Ch14 44cm 30 28924

check-full Op voorraad

info
shipping

Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€

Gegevens chevron-down chevron-up
Speedicath flex catheter intmit. ch14 1 28924
Meer informatie chevron-down chevron-up
MerkColoplast
BewaringOmgevingstemperatuur (15°C tot 25°C)
GeneesmiddelNee
Gebruik
  1. Open de katheter: Gebruik de trekring om de verpakking te openen. Verwijder de katheter en draai hem dan open.
  2. Leegmaken voor katherisatie: Giet de vloeistof uit de katheter via het uiteinde in het toilet of de wasbak vóór u de katherisatie uitvoert. Indien nodig kunt u een urineopvangzak aan het opvanguiteinde bevestigen.
  3. Leid de tip in de urinebuis: Gebruik de inbrenghulp om de flexibele tip in de urinebuis te leiden. Trek de droge beschermhoes terug om de katheter geleidelijk naar de blaas te bewegen. Door zachtjes in de inbrenghulp te knijpen kunt u de beweging van de katheter stoppen.
  4. Sluiten en verpakken: Hersluit na gebruik de 2 uiteinden van de katheter en doe de katheter terug in de verpakking. Sluit de verpakking om de katheter discreet weg te kunnen gooien.
DescriptionSpeedicath flex catheter intmit. ch14 1 28924
EAN code5708932017282,5708932699051
FarmaCompendium Gebruik<ol>
<li>
<strong>Open de katheter:</strong> Gebruik de trekring om de verpakking te openen. Verwijder de katheter en draai hem dan open.
</li>
<li>
<strong>Leegmaken voor katherisatie:</strong> Giet de vloeistof uit de katheter via het uiteinde in het toilet of de wasbak vóór u de katherisatie uitvoert. Indien nodig kunt u een urineopvangzak aan het opvanguiteinde bevestigen.
</li>
<li>
<strong>Leid de tip in de urinebuis:</strong> Gebruik de inbrenghulp om de flexibele tip in de urinebuis te leiden. Trek de droge beschermhoes terug om de katheter geleidelijk naar de blaas te bewegen. Door zachtjes in de inbrenghulp te knijpen kunt u de beweging van de katheter stoppen.
</li>
<li>
<strong>Sluiten en verpakken:</strong> Hersluit na gebruik de 2 uiteinden van de katheter en doe de katheter terug in de verpakking. Sluit de verpakking om de katheter discreet weg te kunnen gooien.
</li>
</ol>
Beoordelingen chevron-down chevron-up