Vichy

Al meer dan 80 jaar ontwikkelt Vichy krachtige schoonheids- en verzorgingsproducten op basis van het thermaal bronwater van de gelijknamige plaats in Frankrijk. De producten van Vichy kalmeren, versterken en herstellen de huid.

Meer info

De kracht van Vichy? Die is tweeledig. Aan de ene kant is er het thermale beautywater, anderzijds is er de doorgedreven research van Laboratoires Vichy. Samen met gezondheidsexperts over de hele wereld creëren ze verzorgingsproducten die iedereen helpen om de eigen ideale huid te realiseren.

Dankzij krachtige bestanddelen zoals Rhamnose, LR2412, Kombucha en Stemoxydine corrigeren de producten van Vichy kleine onvolmaaktheden in de huid, ongeacht de aard en de kleur, je leeftijd of levensstijl. Vichy verbetert de huidkwaliteit, versnelt de regeneratie van de huidcellen, vermindert de zichtbaarheid van poriën en versterkt de antioxidantenverdediging van de huid, wat huidveroudering tegengaat. Daarbovenop maken de producten je huid ook zachter en mooier, zodat deze goed aanvoelt en er stralend uitziet!

Als het aankomt op dermocosmetica en huidverzorging, is Vichy een absolute topper. De producten staan voor efficiëntie, een snelle werking en eenvoudig gebruik. De verschillende verzorgingslijnen werden specifiek ontwikkeld om elke huid te accomoderen. Zo zijn er, onder meer, Aqualia Thermal, Idealia, Liftactiv, Neovadiol en Normaderm!

Minder info

231 producten gevonden

1-12 van 231 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-12 van 231 producten

Toon in rooster Toon in lijst

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5