Vitis Anti-caries Tandpasta 75ml

5.95
€ 5,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

 

Gratis levering in afhaalpunt vanaf € 40 of bij u vanaf € 49!

U ontvangt 4 spaarpunten. More information

ter preventie van cariës als onderdeel van de dagelijkse mondhygiëne van alle patiëntenspecifiek bij patiënten met een verhoogde cariësactiviteit in de preventiefase

Beschrijving van Vitis Anti-caries

Details van Vitis Anti-caries

Vitis Anticatires Tandpasta is geïndiceerd: Ter preventie van cariës als onderdeel van de dagelijkse mondhygiëne van alle patiënten Specifiek bij patiënten met een verhoogde cariësactiviteit in de preventiefase
Toon volledige omschrijving

Indicatie

Hydroxyapatite Nanoparticles Stabiele integratie met tandglazuur: Herstelt onregelmatigheden en scheurtjes op het tandoppervlak van binnenuit. Versterkt gedemineraliseerd tandglazuur. Vormt een beschermende laag die bestand is tegen zuuraanvallen. Wanneer gecombineerd met fluoride worden fluorapatite kristallen gevormd die minder snel oplossen bij contact met zuren dan hydroxyapatite, waardoor de tanden en kiezen beter bestand zijn tegen zuuraanvallen. Natriummonofluorfosfaat Bevordert remineralisatie van tandglazuur. Wanneer gecombineerd met fluoride vormen de hydroxyapatite nanoparticles fluorapatite kristallen waardoor tandglazuur wordt versterkt en beter bestand is tegen tanderosie. Xylitol Anticariës effect doordat de vorming van een orale biofilm wordt voorkomen. Vermindert de productie van zuren Remineraliserend effect door neutralisatie van de pH-waarde in de mond als gevold van stimulatie van de speekselproductie.

Gebruik

Tweemaal per dag gedurende 1 minuut de tanden poetsen. 

Geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 7 jaar. 

Niet inslikken.

2x daags gebruiken als tandpastaDagelijks gebruik wordt aanbevolen voor een goede mondgezondheid en ter voorkoming van mogelijke problemen in de mondholte.

samenstelling

Hydroxyapatite nanoparticles 0,45% Xylitol 10% Natriummonofluorfosfaat 1,10% (1.450 ppm)

Advies nodig? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Bel 015246990 of stuur een bericht via:

Bijsluiters van Vitis Anti-caries

Bijsluiters van Vitis Anti-caries

Er zijn geen bijsluiters.

Extra informatie van Vitis Anti-caries

Extra informatie van Vitis Anti-caries

Naam Vitis Anti-caries Tandpasta 75ml
public_name Vitis Anti-caries Tandpasta 31894
Beschrijving Vitis Anticatires Tandpasta is geïndiceerd: Ter preventie van cariës als onderdeel van de dagelijkse mondhygiëne van alle patiënten Specifiek bij patiënten met een verhoogde cariësactiviteit in de preventiefase
Medicijn Nee
Op voorschrift Nee
Fabrikant dentaid benelux
samenstelling Hydroxyapatite nanoparticles 0,45% Xylitol 10% Natriummonofluorfosfaat 1,10% (1.450 ppm)
Gebruik

Tweemaal per dag gedurende 1 minuut de tanden poetsen. 

Geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 7 jaar. 

Niet inslikken.

2x daags gebruiken als tandpastaDagelijks gebruik wordt aanbevolen voor een goede mondgezondheid en ter voorkoming van mogelijke problemen in de mondholte.

Indicatie Hydroxyapatite Nanoparticles Stabiele integratie met tandglazuur: Herstelt onregelmatigheden en scheurtjes op het tandoppervlak van binnenuit. Versterkt gedemineraliseerd tandglazuur. Vormt een beschermende laag die bestand is tegen zuuraanvallen. Wanneer gecombineerd met fluoride worden fluorapatite kristallen gevormd die minder snel oplossen bij contact met zuren dan hydroxyapatite, waardoor de tanden en kiezen beter bestand zijn tegen zuuraanvallen. Natriummonofluorfosfaat Bevordert remineralisatie van tandglazuur. Wanneer gecombineerd met fluoride vormen de hydroxyapatite nanoparticles fluorapatite kristallen waardoor tandglazuur wordt versterkt en beter bestand is tegen tanderosie. Xylitol Anticariës effect doordat de vorming van een orale biofilm wordt voorkomen. Vermindert de productie van zuren Remineraliserend effect door neutralisatie van de pH-waarde in de mond als gevold van stimulatie van de speekselproductie.
cons_categories a:1:{i:0;O:8:"stdClass":1:{s:20:"consumer_category_id";i:409;}}
APB label Nee
videos N/B
website N/B
Prijs € 5,95
public_price_febelco 5.95
Nieuw Nee
Merk dentaid
Laatste update 22 maart 2020
Beoordelen van Vitis Anti-caries

Klantenreviews (0)

Dit product ook gekocht? Schrijf je eigen review!
Vitis Anti-caries Tandpasta 75ml kopen

Je kan 'Vitis Anti-caries Tandpasta 75ml' van het merk Dentaid geproduceerd door Dentaid Benelux, bestellen in België bij Apotheek Online via de volgende categorie: