mail
Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
shipping
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
check
Erkende apotheek
time
Snelle levering

Je baby verzorgen met babyolie en baby lotion

Dagelijks in bad

Niets leuker dan het dagelijkse bad van je baby, en de geluidjes die hij maakt als hij vrolijk kan badderen. Z’n donzige haartjes wassen, het gezichtje wassen … En na het badje met badolie volgt dan de naverzorging met speciale baby lichaamsmelk. Daarmee maak je de verzorging en reiniging van je baby echt helemaal compleet. Een badje kan namelijk het babyhuidje uitdrogen, waardoor extra hydratering zeker op z’n plaat is. Pure verzorging op maat van je baby ...

Gebruik in geen geval standaard cosmetische producten! Deze bevatten meestal parfums en prikkelende bestanddelen, waar hun gevoelige babyhuidje niet tegen kan!

De band met je baby versterken

Het gevoel is het eerste zintuig dat tot ontwikkeling komt bij pasgeboren baby’s. Een massagemoment met babyolie is dan ook de perfecte manier om een innige band te smeden. Door een behandeling met verzachtende babyolie voelt je kleine schat zich al snel gelukkig en ontspannen, met als bijkomend voordeel dat zijn gevoelige huid voldoende wordt gevoed en gehydrateerd. Wat zal je baby ‘s nachts heerlijk dromen!

Alleen het beste voor je baby

Een goede babyverzorging is enorm belangrijk voor het welzijn en comfort van je kleine schat. Het verhaal stopt natuurlijk niet bij babyolie. Er zijn nog veel andere producten voor babyverzorging die je absoluut moet gebruiken. Met aangepaste babyzeepbabyshampoo en babygelaatscrème heeft jouw baby het zachtste huidje!