mail
Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
shipping
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
check
Erkende apotheek
time
Snelle levering

Geen energie? 3 tips voor meer fut in je leven!

We kennen het allemaal: helemaal moe, uitgeput en futloos zijn en geen energie meer kunnen opbrengen om je helemaal te ‘smijten’. Wat zouden we allemaal graag eindeloos veel energie hebben om meer aan je dag te hebben en iedere dag weer het onderste uit de kan te halen. Gelukkig zijn er heel wat dingen die je kunt doen als je weinig energie hebt. Met de onderstaande tips krijg je alles voor elkaar en ga je heel wat energieker door het leven!

Neem de juiste voedingsstoffen

Het kan niet genoeg benadrukt worden: de juiste voeding is cruciaal als je graag energiek voor de dag wil komen. Krijgt je lichaam wel de nodige voedingsstoffen binnen? Of ben je een van de vele mensen die te weinig vitaminen en mineralen binnen krijgt? Ongezonde voeding voorziet niet de nodige energie om je lichaam in balans te houden. Supplementen zoals Omnibionta 3 en Energy Complex helpen je lichaam bij moeheid en uitputting.

Geen energie? Voer afvalstoffen af

Chemicaliën in voeding, vervuilde lucht … Elke dag weer krijgen we heel wat afvalstoffen binnen. Tel daarbij dat ook je lichaam afvalstoffen aanmaakt en je begrijpt dat ons lijf veel werk heeft om dit alles te neutraliseren en af te voeren. Aangezien ons lichaam soms niet alle afvalstoffen verwerkt krijgt, worden deze gemakkelijkheidshalve opgeslagen in de lever, nieren, darmen, huid en longen. Lange tijd ongezond eten en/of niet genoeg vocht opnemen, maakt dat deze ophoping op den duur het optimaal functioneren van je lichaam in de weg staan. Daardoor wordt je moe!

Drink in ieder geval genoeg water of volg een detoxkuur om afvalstoffen af te voeren en je energiepeil op te krikken! Hepudrain, bijvoorbeeld, bevat actieve bestanddelen om de lever op een efficiënte manier te ontgiften.

Maak je hoofd leeg

Stress is een echte energievreter. Probeer ronddwalende gedachten, todo’s en zorgen je niet moe te maken en te verzwakken en zorg op tijd voor de nodige ontspanning. Hoe leger (of georganiseerder) je hoofd is, hoe meer energie je hebt. De rustgevende kruiden van Sediplus relax forte ondersteunen de fysieke en geestelijke vitaliteit en houd je emoties in balans.