mail
Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
shipping
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
check
Erkende apotheek
time
Snelle levering

Haarverzorging: toptips voor gezond haar

Optimale haarverzorging

Het lijkt evident, maar de snelste weg naar gezond haar is de juiste haarverzorging. Zo doe je er bijvoorbeeld goed aan om na elke wasbeurt een conditioner te gebruiken. Was uit en wacht tot je haar al een beetje droog is voor je het begint te borstelen.

Probeer trouwens om zo min mogelijk de hulp van haardrogers en stijltangen in te roepen. Als je deze dan toch moet gebruiken, schakel dan zeker een beschermend product in en vermijd om je toestellen te gebruiken op de hoogste stand.

Haarverf en chemische producten laat je het best zoveel mogelijk links liggen als gezond haar je doel is.

Haarmaskers voor gezond haar

Gaan voor gezond haar? Dan moet je zeker eens een haarmasker proberen. Dit is een verzorgende verwenbeurt voor je haar. Gebruik een een voedende olie voor de haren. Deze mag nadien uitgewassen worden maar is hoeft niet om in je hoofdhuid en de uiteinden van je natte haren te masseren. Draai vervolgens een warme handdoek om je haren en laat een kwartier intrekken. Nu nog wassen met shampoo en conditioner om je haren meer glans te geven en klaar is kees!

Gezond en gevarieerd eten

Je eetgewoonten spelen een bepalende rol als het aankomt op de gezondheid van je haar. Het heeft namelijk de juiste voedingsstoffen nodig om er gezond uit te zien. Zorg dat je dieet voldoende proteïnen, ijzer, zink, vitamine b en gezonde vetten bevat. Vitamine b is cruciaal voor de glans en de elasticiteit van je haar, terwijl ijzer en zink de haargroei helpen bevorderen. De capsules van Alline zijn uitermate geschikt om je haren te versterken en glans te geven!