mail
Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
shipping
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
check
Erkende apotheek
time
Snelle levering

Nierproblemen voorkomen? Zuiver dan regelmatig je nieren

Tekenen van nierproblemen

Het is zeker niet zo dat je onmiddellijk moet ingrijpen, maar als bepaalde symptomen zich aanhoudend voordoen, heb je zeker baat bij het ontgiften van de nieren. Zeker als je beseft dat je nieren cruciaal zijn voor:

  • Het filteren van bloed;
  • Het zuiveren van bloed;
  • Het elimineren van overmatige zoutheid;
  • Het elimineren van gifstoffen;
  • Het stimuleren van de vrijlating van hormonen.

Ben je aanhoudend vermoeid of zijn je benen regelmatig lichtjes gezwollen? En gaat dit gepaard met ongemakkelijk urineren of een constante drang om te plassen? Dan kun je het best een ontgifting doen om verdere problemen te voorkomen.

Aanvullende symptomen zijn een kriebelend gevoel door het hele lichaam, eetlustverlies, braken en duizeligheid, en delen van de huid die ouder worden.

Nieren ontgiften

Je nieren schoon, gezond en sterk houden? Dat kan op verschillende manieren. Sommige mensen verkiezen bijvoorbeeld fytotherapie met natuurlijke kruidenThee op basis van basilicum of paardenbloem is een uitstekend hulpmiddel voor het zuiveren van je nieren. Ook gemberwortel is een optie. Als je graag thee drinkt, is fytotherapie de uitgelezen manier om nierproblemen te voorkomen en de ontwikkeling van nierstenen tegen te gaan.

Wat is goed voor de nieren?

Er zijn verschillende middeltjes die je kunt inschakelen om je nieren te zuiveren. De voedingssupplementen van Arkopharma, bijvoorbeeld, worden regelmatig gebruikt. Arkofluides bevat paardenbloem en is specifiek interessant tijdens een zuiveringskuur. Een ampul per dag verdund in een half glas water, is voldoende om het lichaam te beginnen zuiveren van toxinen. Ook BioCurcumin van Nutrisan draagt bij tot de inwendige zuivering.