mail
Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
shipping
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
check
Erkende apotheek
time
Snelle levering

Vaak moe? Deze vitaminen tegen vermoeidheid werken écht

e kent het waarschijnlijk wel: de temperaturen duiken naar beneden, het begint te vriezen en ook je energieniveau gaat onder nul. Tijdens de winterperiode krijgen veel mensen af te rekenen met lusteloosheid en andere vermoeidheidsklachten. Heel vervelend natuurlijk, want het is niet leuk om zonder fut de winter te moeten overbruggen. Wil je je goed in je vel voelen en minder moe zijn? Met vitamines kan je de vermoeidheid bestrijden.

Geef je lichaam en boost en voel je topfit!

A, B, C, D, E

Je waant je misschien in de les Nederlands, maar in dit geval oefenen we niet de eerste vijf letters van het alfabet. We bedoelen vitaminen A, B, C, D en E, die allemaal een specifieke rol vervullen in de strijd tegen vermoeidheidsklachten. Gun jezelf de nodige energie om zonder vermoeidheid de dag door te komen en ga vol voor de volgende vitaminen:

  • Vitamine A. Vitamine A zorgt voor een sterk afweersysteem en dringt de vermoeidheid in het lichaam terug. Probeer zeker de capsules van Beta-Carotene.

  • Vitamine B1. Waarom vitamine B1 onmisbaar is tegen vermoeidheid? Het zet de suiker die je eet om in energie en zorgt dat je bloedsuikerspiegel minder schommelt, waardoor je minder energiedipjes hebt en energieker bent.

  • Vitamine B3. Niet te missen: vitamine B3 voorziet je lichaam van energie dankzij het antioxidanteneffect. Het pakt je vermoeidheid aan op cellulair niveau.

  • Vitamine B12. Vitamine B12 zet koolhydraten om in energie. Bovendien boost het je verteringssysteem, wat zorgt voor nog meer energie. Befact Forte Drag combineert alle vitamines B die je maar nodig hebt.

  • Vitamine C. Deze vitamine bezorgt je een gevoel van welzijn en geeft de nodige kracht om vol energie de dag door te komen. Dat doet het door je lichaam te helpen bij het opnemen van ijzer uit je voeding. De capsules van C-Will bevatten een hoge dosis vitamine c.

  • Vitamine D. Vitamine D helpt je dan weer om calcium en fosfor uit je voeding te halen. Zeker tijdens de wintermaanden is extra vitamine D - ook wel de zonnevitamine genoemd - onmisbaar voor je lichaam. Probeer Dcure en Vitamine D-Complex Forte.

  • Vitamine E. Deze vitamine is van goudwaarde voor je energieproductie. Het voorziet organen en spieren van de nodige zuurstof. Je bent constant uitgeput als je er niet genoeg van krijgt. E-Forte is alvast een aanrader.

Meer E met K2

Helemaal komaf maken met vermoeidheid? Dan kan je ook vitamine K2 overwegen. Die geeft je meer fitheid en neemt vermoeidheidsklachten weg door de basis aan te pakken. K2 draagt bij tot de normalisering van je stofwisseling en draagt bij aan extra energie.

Geef vermoeidheid geen kans

Als je het beu bent om moe op te staan en na de middag al uit te kijken naar je bed, doe je er goed aan om extra vitaminen te nemen en je vermoeidheid efficiënt aan te pakken. Let wel: de basis blijft een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Bekijk snel de vitaminen en supplementen in ons uitgebreide aanbod - verkrijgbaar in druppels, ampullen en tabletten!