mail
Advies nodig? ma - vr 9:00 - 18:00
shipping
Gratis levering in afhaalpunt vanaf 40€ of bij u vanaf 49€
check
Erkende apotheek
time
Snelle levering

Je weerstand verhogen to the max!

1. Let op je voeding

Een gezonde levensstijl begint bij een gezond eetpatroon. Om je weerstand te verhogen, doe je er goed aan om gevarieerd te eten en zoveel mogelijk groenten en fruit in je dieet op te nemen. Je lichaam heeft namelijk genoeg calcium, ijzer, zink en vitamine C nodig om sterk genoeg te zijn en bacteriën en virussen op afstand te houden. Krijg je niet genoeg van deze belangrijke voedingsstoffen binnen? Dan ben je aangewezen op voedingssupplementen.

2. Ontspan en slaap voldoende

Onvoldoende slaap is schadelijk voor je weerstand. Slaap geeft je namelijk de energie die je nodig hebt om bacteriën en ziektes een halt toe te roepen. Probeer dus stress te vermijden, te zorgen voor een goede nachtrust en op tijd en stond te ontspannen. Zeven à acht uur slaap per nacht is wenselijk. Kun je de slaap maar niet vatten? Dan is er altijd nog de slaapspray van Phytosun. Om jezelf te kalmeren en te ontspannen, kun je de hulp inroepen van Fitoform of Sedinal Plus.

3. Gebruik de juiste geneesmiddelen

Er zijn tal van geneesmiddelen die je helpen om je weerstand te verhogen. Zo zijn er bijvoorbeeld de Echinaforce tabletten van A.Vogel. Deze tabletten verhogen de weerstand van je lichaam tegen vreemde indringers. Zo ben je maximaal gewapend deze winter.

Bekijk ook zeker de andere weerstandverhogende middelen in ons uitgebreide aanbod.