Perdolan Compositum Volwassenen 12 Zetpillen

4.5 sterren, gebaseerd op 19 beoordelingen
6.16

Adviesprijs: € 6,84

€ 6,16

Uw korting: 10 %

Beschikbaarheid: Op voorraad

 

Gratis levering in afhaalpunt vanaf € 40 of bij u vanaf € 49!

U ontvangt 5 spaarpunten. More information
Perdolan compositum combineert 2 pijnstillers (paracetamol en acetylsalicylzuur) met cafeïne voor de behandeling van pijn en koorts.
Beschrijving van Perdolan Compositum

Details van Perdolan Compositum

PERDOLAN Compositum voor volwassenen wordt voornamelijk gebruikt bij hoofdpijn. Als gevolg van zijn specifieke samenstelling heeft het ook een gunstige invloed op de pijn bij sommige vormen van migraine. PERDOLAN Compositum wordt zelden bij andere vormen van pijn gebruikt. De specifieke kracht van PERDOLAN Compositum bij hoofdpijn is zijn snelle werkzaamheid. Perdolan Compositum mag gebruikt worden door bij volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. PERDOLAN Compositum combineert 2 gekende pijnstillers (paracetamol en acetylsalicylzuur) met caffeïne. Caffeïne versterkt de werking van beide pijnstillers en heeft bovendien een gunstige invloed op bepaalde vormen van migraine. Dankzij deze combinatie van 3 actieve stoffen verlost PERDOLAN Compositum je snel én doeltreffend van je hoofdpijn zonder naar hoge dosissen te moeten grijpen. Naast de versterkende werking van cafeïne hebben paracetamol en acetylsalicylzuur immers ook elk een verschillend werkingsmechanisme waardoor ze beide de hoofdpijn op een andere manier aanpakken en waardoor er dus lagere dosissen nodig zijn om eenzelfde effect te bereiken. En hoe lager de dosis, hoe kleiner de kans op negatieve bijwerkingen. Bij misselijkheid of braken is de opname van geneesmiddelen via de maag beperkt, waardoor ook het effect minder zal zijn. Door inname via de mond te vermijden kan dit probleem omzeild worden. Wie een gevoelige maag heeft, kan de tabletten tijdens de maaltijd nemen of de voorkeur geven aan een suppo. Verder is het belangrijk om bij de eerste symptomen reeds te handelen. Wacht dus niet tot de hoofdpijn ondraaglijk is geworden, maar probeer de pijn in de kiem te smoren.
Toon volledige omschrijving

Indicatie

Pijn en koorts.

Gebruik

Volwassenen

  • 1 tot 3 zetpillen /24 u
  • Max. 8 zetpillen /dag

Toedieningswijze

  • Het inbrengen van de zetpillen wordt vergemakkelijkt door ze te bevochtigen

Advies nodig? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Bel 015246990 of stuur een bericht via:

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Bijsluiters van Perdolan Compositum
Extra informatie van Perdolan Compositum

Extra informatie van Perdolan Compositum

Naam Perdolan Compositum Volwassenen 12 Zetpillen
public_name Perdolan Compositum Supp Ad 12 Nieuw-nouveau
Beschrijving PERDOLAN Compositum voor volwassenen wordt voornamelijk gebruikt bij hoofdpijn. Als gevolg van zijn specifieke samenstelling heeft het ook een gunstige invloed op de pijn bij sommige vormen van migraine. PERDOLAN Compositum wordt zelden bij andere vormen van pijn gebruikt. De specifieke kracht van PERDOLAN Compositum bij hoofdpijn is zijn snelle werkzaamheid. Perdolan Compositum mag gebruikt worden door bij volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. PERDOLAN Compositum combineert 2 gekende pijnstillers (paracetamol en acetylsalicylzuur) met caffeïne. Caffeïne versterkt de werking van beide pijnstillers en heeft bovendien een gunstige invloed op bepaalde vormen van migraine. Dankzij deze combinatie van 3 actieve stoffen verlost PERDOLAN Compositum je snel én doeltreffend van je hoofdpijn zonder naar hoge dosissen te moeten grijpen. Naast de versterkende werking van cafeïne hebben paracetamol en acetylsalicylzuur immers ook elk een verschillend werkingsmechanisme waardoor ze beide de hoofdpijn op een andere manier aanpakken en waardoor er dus lagere dosissen nodig zijn om eenzelfde effect te bereiken. En hoe lager de dosis, hoe kleiner de kans op negatieve bijwerkingen. Bij misselijkheid of braken is de opname van geneesmiddelen via de maag beperkt, waardoor ook het effect minder zal zijn. Door inname via de mond te vermijden kan dit probleem omzeild worden. Wie een gevoelige maag heeft, kan de tabletten tijdens de maaltijd nemen of de voorkeur geven aan een suppo. Verder is het belangrijk om bij de eerste symptomen reeds te handelen. Wacht dus niet tot de hoofdpijn ondraaglijk is geworden, maar probeer de pijn in de kiem te smoren.
Medicijn Ja
Op voorschrift Nee
Fabrikant mcneil comm
Specifications FAGG Download
Actieve ingrediënten Acetylsalicylzuur, Coffeïne, Paracetamol
Gebruik

Volwassenen

  • 1 tot 3 zetpillen /24 u
  • Max. 8 zetpillen /dag

Toedieningswijze

  • Het inbrengen van de zetpillen wordt vergemakkelijkt door ze te bevochtigen
bewaartemperatuur omgevingstemperatuur (15°C tot 25°C)
Indicatie

Pijn en koorts.

Eenh. per verpakking 12
Verpakkingstype zetpillen
atc atc
cons_categories a:1:{i:0;O:8:"stdClass":1:{s:20:"consumer_category_id";i:615;}}
APB label Nee
videos N/B
website N/B
Prijs € 6,16
public_price_febelco 6.84
Nieuw Nee
Merk johnsonjohnson
Laatste update 10 januari 2020
Beoordelen van Perdolan Compositum

Beoordelingen voor Perdolan Compositum Volwassenen 12 Zetpillen door eerdere klanten

- 12-11-2018
Altijd zeer correcte prijs en snelle levertijd!
- 01-11-2018
goede pijnstiller,vooral bij opkomende migraine.
- 22-07-2018
Goed bij hoofdpijn als je wat te misselijk bent voor de tabletten.
- 04-11-2017
Perfect , alles in orde en zeer vlug geleverd .
- 28-09-2017
Allereerste redmiddel bij opkomende migraine
- 24-07-2017
Help goed bij beginnende maigraine.
- 13-06-2017
Help goed bij beginnende migraine.
- 28-01-2017
Bij zware hoofdpijn of bij directe aanvang van lichte aanval van migraine onmiddellijk een zetpil inbrengen in combinatie met iets voor misselijkheid geeft een goed resultaat . Je kan de migraine aanval afremmen en zo voorkomen dat je zwaardere medicatie nodig hebt. Voor iemand met zware migraine-aanvallen moet dit echt wel bij het opkomen van de pijn direct genomen worden dan voor efficiënte werking.
- 19-01-2017
Helpt goed bij migrainehoofdpijn
- 13-12-2016
Zeer efficiënte pijnstiller.
- 21-11-2016
Helpt mij goed bij migraine
- 11-11-2016
Vaak het enige wat nog helpt bij de migraine.
- 09-11-2016
Helpt mij soms goed migraine en als ik te misselijk ben om iets in dragee vorm te nemen.
- 15-06-2016
helpt bij migraine aanval
- 15-06-2016
goed middel bij migraine
- 23-03-2016
Helpt vaak om een migraine-aanval te onderdrukken
- 19-12-2015
Bij opkomende zware hoofdpijn of lichte migraine aanval onmiddellijk gebruiken om zo de aanval te onderdrukken en eventuele zwaardere pijnstillers voor migraine te moeten gebruiken
- 19-09-2015
Goede pijnstiller
- 18-08-2015
Perdolan compositum helpt heel vaak om een migraine-aanval te onderdrukken
Perdolan Compositum Volwassenen 12 Zetpillen kopen

Je kan 'Perdolan Compositum Volwassenen 12 Zetpillen' van het merk Johnsonjohnson geproduceerd door Mcneil Comm, bestellen in België bij Apotheek Online via de volgende categorie: