Voorkom insecten- en tekenbeten

Het meest doeltreffende middel tegen muggen en teken? Kies voor de Deet 30% of 50%! Deet beschermt je huid tot wel 10 uur tegen muggen en tot 5 uur tegen teken. Liever een product zonder DEET? Gebruik dan preparaten op basis van lemon en eucalyptus extracten als perfect alternatief.

Anti-muggentips voor binnen

Echt geen zin in jeukende bultjes en vervelende ziektes? Houd muggen uit de buurt! Het inschakelen van de airconditioning kan muggen uit je kamer houden. De klamboe en muskietennet zijn eveneens handige hulpmiddelen tegen muggen op je (slaap)kamer. Smeer je huid in met de muggenspray, gel of lotion.

Anti-muggentips voor buiten

Ga je naar buiten, bedek dan je huid met een lange broek, bovenkleding met lange mouwen, dichte schoenen en sokken. Smeer je huid in met een anti-insect product. Kijk ook kritisch naar je directe omgeving. Laat het water uit volgelopen bloembakken en verstopte dakgoten weglopen. Stilstaand water vormt een ideale leefomgeving voor muggen.

Eerste hulp bij insectenbeten

Toch gestoken of gebeten? Met de Venimex van Care Plus zuig je het gif van een insect of spinachtige snel uit. Gebeten door een insect of kwal? de de Click-Away vermindert jeuk en zwelling. Verzorg en verzacht de huid na een insectenbeet met onze selectie van doeltreffende producten. Apotheek Online ... dat lucht op!

Ondek hier onze producten.