Louis Widmer Carbamide Forte 18% Urea Voetcrème Tegen Eelt 75ml Promo +50% Gratis

11.36

Adviesprijs: € 13,80

€ 11,36

Beschikbaarheid: Op voorraad

 

Gratis levering in afhaalpunt vanaf € 40 of bij u vanaf € 49!

U ontvangt 9 spaarpunten. More information
Widmer carbamide forte 18% urea n/parf tube 75ml
Beschrijving van Louis Widmer

Details van Louis Widmer

Widmer Carbamide Forte reduceert eelt doeltreffend en vermindert wrijving aan de drukpunten. Regelmatig gebruik voorkomt nieuwe eeltvorming. Beschermt en verzorgt de voeten en hydrateert intensief. Maakt de huid glad, zacht en soepel. Dringt snel in zonder een onaangename, vettige film op de huid achter te laten.
Toon volledige omschrijving

Gebruik

Masseer de Carbamide Forte 18% Ureum Voetencrème tegen eelt één tot twee keer per dag in totdat de crème in de huid is gedrongen. Breng de crème rijkelijk op de huidzones met eelt aan

Eigenschappen

Ureum hydrateert de huid intensief waardoor ze zacht, soepel en elastisch wordt. De hoge concentratie ureum veroorzaakt een intensief afschilferend effect en vermindert zo de vorming van eelt. Glycolzuur is een natuurlijk fruitzuur. De dode huidcellen van de bovenste huidlagen worden hierdoor verwijderd, de huid wordt zacht en de huidstructuur verfijnt. Panthenol versterkt de vochtretentie in de opperhuid en kalmeert de geïrriteerde huid. Vitamine E neutraliseert de schadelijke vrije radicalen, herstelt de huidbarrière en stimuleert de natuurlijke herstellingsmechanismen van de huid. Menthol werkt verfrissend en verzacht jeuk. De zilvermoleculen remmen de groei van micro-organismen.

samenstelling

Aqua, Urea, Dicaprylyl Ether, Dibutyl Adipate, Decyl Oleate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Glycerin, Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Glycolic Acid, Tocopheryl Acetate, Magnesium Sulfate, Menthol, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Triacetin, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Titanium Dioxide, Pantolactone, Silver Chloride.

Advies nodig? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Bel 015246990 of stuur een bericht via:

Bijsluiters van Louis Widmer

Bijsluiters van Louis Widmer

Er zijn geen bijsluiters.

Extra informatie van Louis Widmer

Extra informatie van Louis Widmer

Naam Louis Widmer Carbamide Forte 18% Urea Voetcrème Tegen Eelt 75ml Promo +50% Gratis
public_name Widmer Carbamide Forte 18% Urea N/parf Tube 75ml
Beschrijving Widmer Carbamide Forte reduceert eelt doeltreffend en vermindert wrijving aan de drukpunten. Regelmatig gebruik voorkomt nieuwe eeltvorming. Beschermt en verzorgt de voeten en hydrateert intensief. Maakt de huid glad, zacht en soepel. Dringt snel in zonder een onaangename, vettige film op de huid achter te laten.
Medicijn Nee
Op voorschrift Nee
Fabrikant widmer louis
samenstelling Aqua, Urea, Dicaprylyl Ether, Dibutyl Adipate, Decyl Oleate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Glycerin, Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Glycolic Acid, Tocopheryl Acetate, Magnesium Sulfate, Menthol, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Triacetin, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Titanium Dioxide, Pantolactone, Silver Chloride.
Gebruik

Masseer de Carbamide Forte 18% Ureum Voetencrème tegen eelt één tot twee keer per dag in totdat de crème in de huid is gedrongen. Breng de crème rijkelijk op de huidzones met eelt aan

Eigenschappen Ureum hydrateert de huid intensief waardoor ze zacht, soepel en elastisch wordt. De hoge concentratie ureum veroorzaakt een intensief afschilferend effect en vermindert zo de vorming van eelt. Glycolzuur is een natuurlijk fruitzuur. De dode huidcellen van de bovenste huidlagen worden hierdoor verwijderd, de huid wordt zacht en de huidstructuur verfijnt. Panthenol versterkt de vochtretentie in de opperhuid en kalmeert de geïrriteerde huid. Vitamine E neutraliseert de schadelijke vrije radicalen, herstelt de huidbarrière en stimuleert de natuurlijke herstellingsmechanismen van de huid. Menthol werkt verfrissend en verzacht jeuk. De zilvermoleculen remmen de groei van micro-organismen.
cons_categories a:1:{i:0;O:8:"stdClass":1:{s:20:"consumer_category_id";i:80;}}
APB label Nee
videos N/B
website N/B
Prijs € 11,36
Merk LOUISWIDMER
Nieuw Nee
Merk louiswidmer
Laatste update 9 maart 2020
Beoordelen van Louis Widmer

Klantenreviews (0)

Dit product ook gekocht? Schrijf je eigen review!
Louis Widmer Carbamide Forte 18% Urea Voetcrème Tegen Eelt 75ml Promo +50% Gratis kopen

Je kan 'Louis Widmer Carbamide Forte 18% Urea Voetcrème Tegen Eelt 75ml Promo +50% Gratis' van het merk Louiswidmer geproduceerd door Widmer Louis, bestellen in België bij Apotheek Online via de volgende categorie: